Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο Opel Meriva: Περισσότερες από 30.000 παραγγελίες πριν καν το αυτοκίνητο φτάσει στις εκθέσεις των Διανομέων!

Μέχρι τώρα, έχουν γίνει περισσότερες από 30.000 παραγγελίες για το νέο Opel Meriva σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα, το μικρό πολυμορφικό όχημα αναμένεται στις εκθέσεις των Διανομέων στις 15 Ιουνίου. «Δεν είχαμε ποτέ πριν μία τέτοια εντυπωσιακή ανταπόκριση για μοντέλο αυτής της κατηγορίας» δήλωσε με ενθουσιασμό ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel. «Αυτό φαίνεται όχι μόνο από το μεγάλο αριθμό παραγγελιών αλλά και από τις πρώτες αναλύσεις των αντιδράσεων των πελατών και του Τύπου. Η σχεδίαση του νέου Meriva και η πρωτοποριακή φιλοσοφία του ικανοποιούν τα γούστα των πελατών».


Κατά τη διάρκεια του 2010, 50.000 οχήματα Meriva προγραμματίζονται να πουληθούν σε όλη την Ευρώπη. Το 2011, το πρώτο, πλήρες έτος πωλήσεων, η Opel προβλέπει πωλήσεις μέχρι 130.000 οχημάτων. Οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από 14.500 Ευρώ.


Το νέο Meriva συνδυάζει κομψή σχεδίαση με ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας. Είναι το πρώτο...
αυτοκίνητο στον κόσμο που έχει πιστοποιηθεί για τη συνολική εργονομική φιλοσοφία του από ειδικούς της πλάτης και φυσιοθεραπευτές του “Aktion Gesunder Rücken e.V.” (Action for Healthy Backs). Η φιλοσοφία περιλαμβάνει το σύστημα πίσω θυρών FlexDoors, τα εγκεκριμένα, εργονομικά εμπρός καθίσματα, το σύστημα πίσω καθισμάτων FlexSpace και την ενσωματωμένη σχάρα ποδηλάτων FlexFix. Τα στοιχεία αυτά δεν επιβαρύνουν την πλάτη, ενώ η σπονδυλική στήλη υφίσταται την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση.

Όλοι οι κινητήρες του νέου Meriva πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5. Τρεις βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες παράγουν ισχύ από 55 kW/75 hp - 103 kW/140 hp. Δύο ακόμα πετρελαιοκινητήρες θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά.

Opel Media

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...