Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Honda Civic 1.4 Comfort ..ακόμη πιο προσιτό με €16,900


Το best-seller μοντέλο της Honda, το Civic 5dr γίνεται τώρα ακόμη πιο προσιτό με την προσθήκη της έκδοσης Comfort στη γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων του, η οποία διατίθεται στην Ελληνική αγορά με €16,900.

Το δυναμικό Honda Civic Comfort εφοδιάζεται με κινητήρα 1.400 κ. εκ. ο οποίος συνδυάζει την υψηλή ιπποδύναμη, με την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων. Ο κινητήρας των 1.400 κ.εκ. είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία i-VTEC της Honda, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 ενώ παράλληλα αυξάνει τα αποθέματα ισχύος και ροπής. Πιο συγκεκριμένα ο 1,4lt. κινητήρας αποδίδει 100 ίππους στις /6000r.p.m και η μέση κατανάλωση καυσίμου αγγίζει τα 5,9 lt/100km. Bελτιωμένη είναι και η απόσβεση θορύβων, κραδασμών και τριγμών (χαρακτηριστικά NVH) καθως επίσης και οι εκπομπές CO2 που είναι 135 gr/km στο μικτό κύκλο. Το Civic Comfort είναι εφοδιασμένο με Λυχνία Ένδειξης Αλλαγής Σχέσης - Shift Indicator Light (SIL), που σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες λυχνίες ECO προσφέρει στους οδηγούς σαφή πληροφόρηση για την επίτευξη καλύτερης οικονομίας καυσίμου.

Παράλληλα με την ενεργητική ασφάλεια οι μηχανικοί της Honda έχουν δώσει... μεγάλη έμφαση και στην προστασία των επιβατών και των πεζών στην περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα το Civic 5dr να έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των νέων ανεξάρτητων crash tests του Euro NCAP.

Ασφάλεια στο Honda Civic

Όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με ABS και, για βέλτιστες επιδόσεις, με Ηλεκτρονικό Κατανεμητή Πέδησης - Electronic Brake force Distribution (EBD) ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση και ευστάθεια στο φρενάρισμα. Επίσης περιλαμβάνει σε όλη τη γκάμα, το σύστημα Vehicle Stability Assist (VSA) που σχεδιάστηκε για την υποστήριξη του οδηγού στη διατήρηση του ελέγχου του οχήματος στις στροφές, στην επιτάχυνση και σε ξαφνικούς ελιγμούς, μέσω πέδησης των αριστερών ή δεξιών τροχών (όταν απαιτείται) και με διαχείριση των συστημάτων γκαζιού και φρένων.

Το Honda Civic Comfort διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει γνωστό στην Ευρωπαϊκή αγορά, δηλαδή : το στυλ, τις επιδόσεις, τη λειτουργικότητα, την ευρυχωρία και την άνεση.Στο εσωτερικό του, που διακρίνεται για την πρακτικότητα του, ξεχωρίζει το διζωνικό ταμπλό οργάνων που παρέχει πλήθος πληροφοριών στον οδηγό χάρη στην εργονομική διάταξη των χειριστηρίων και των διακοπτών.

Ο εξοπισμός του Honda Civic Comfort περιλαμβάνει:

• 8 αερόσακους (οδηγού-συνοδηγού, 2 πλαϊνούς, 2 τύπου κουρτίνας)

• ABS με EBD

• VSA (Vehicle Stability Assist)

• EPS (Electronic Power Steering)

• Σύστημα Isofix για παιδικά καθίσμτα

• Δομή αμαξώματος ACE (Advanced Compatibility Engineering)

• Διζωνικό ταμπλο οργάνων

• Καθίσματα Magic Seats με δυνατότητα εύκολης αναδίπλωσης για τη δημιουργία μεγάλου χώρου φόρτωσης

• Ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος

• Αυτόματος κλιματισμός

• Radio CD/MP3

• Χειριστήρια ραδιοφώνου στο τιμόνι

• 16΄΄ ατσάλινες ζάντες

honda.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...