Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 News: Nίκη του Φέτελ στην Βαλένθια! Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο νικητής του Ευρωπαϊκού Γκραν Πρι της Formula 1, που διεξήχθη στη Βαλένθια μετά και την χθεσινή του διάκριση στις κατατακτήριες δοκιμές που τον βρήκαν πάλι στην πρώτη θέση (Pole Position). Από κει και πέρα ο Lewis Hamilton και ο Jenson Button κατατάχθηκαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος.

O αγώνας είχε απρόοπτα, με τον Webber να έχει μία σύγκρουση με τον Κόβαλαϊνεν στον 90ο γύρο και το μονοθέσιο του Webber αναποδογύρισε και προσγειώθηκε στα προστατευτικά λάστιχα κάνοντας δύο τούμπες... Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.


Ο Μπάτον, μαζί με τους  Μπαρικέλο,  Χούλκενμπεργκ,  ντε λα Ρόσα, Πετρόφ, Κούμπιτσα,  Λιούτσι,  Σούτιλ και Μπουεμί, που επίσης τερμάτισαν στην δεκάδα  βρίσκονται υπό διερεύνηση, δεδομένου ότι μετά το ατύχημα μπήκαν στα πιτ και ενώ είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας.



Το επόμενο σιρκουΐ θα πραγματοποιηθεί στο Silverstone της Αγγλίας, στις 9-11 Ιουλίου. Μέχρι τότε συντονιστείτε στο Autocarnet F1 News!

Τα αποτελέσματα με τους πόντους για κάθε οδηγό:...

1. Sebastian Vettel (RBR-Renault) 25
2. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes)18
3. Jenson Button (McLaren-Mercedes)15
4. Rubens Barrichello (Williams)12
5. Robert Kubica (Renault) 10
6. Adrian Sutil (Force India-Mercedes)8
7. Kamui Kobayashi (Sauber-Ferrari) 6
8. Sebastien Buemi (STR-Ferrari)4
9. Fernando Alonso (Ferrari)2
10. Pedro de la Rosa (Sauber-Ferrari)1
11. Vitaly Petrov (Renault)
12. Nico Rosberg (Mercedes Gp)
13. Vitantonio Liuzzi (Force India-Mercedes)
14. Felipe Massa (Ferrari)
15. Jaime Alguersuari (STR-Ferrari)
16. Michael Schumacher (Mercedes Gp)
17. Lucas di Grassi (Virgin)
18. Timo Glock (Virgin)
19. Karun Chandhok (HRT F1)
20. Bruno Senna (HRT F1)
21. Jarno Trulli (Lotus)
Ret Nico Hulkenberg (Williams)
Ret Mark Webber (RBR-Renault)
Ret Heikki Kovalainen (Lotus)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...