Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 News: Ικανοποίηση στη McLaren για το 2-3

Θετικότατος ήταν ο απολογισμός της McLaren στην Valencia με τους Lesiw Hamilton - Jenson Button να καταλαμβάνουν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα διατηρώντας τις θέσεις τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και διευρύνοντας παράλληλα τη διαφορά της ομάδας τους από την Red Bull στη μάχη των κατασκευαστών.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προηγούμαστε και στα δύο Πρωταθλήματα. Τόσο εγώ όσο και ο Jenson έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας. Είναι εξαιρετικό που πήραμε το αποτέλεσμα που...
δικαιούμασταν. Ελπίζω ότι μπορούμε να κλείσουμε τη διαφορά από τις Red Bull», σχολίασε ο Hamilton.

Η στιγμή της προσπέρασης του Πρωταθλητή του 2008 στο safety car έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ιδιαίτερα από την πλευρά της Ferrari που εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά των αγωνοδικών θεωρώντας πως καθυστέρησαν αρκετά μέχρι να τιμωρήσουν τον Βρετανό.

Μιλώντας επ' αυτού είπε: «Κάθε φορά που το αυτοκίνητο ασφαλείας βγαίνει στην πίστα, είναι δύσκολο να υπολογίσεις όλες τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Έχεις πολλούς ήχους στα αυτιά σου και φωτάκια που αναβοσβήνουν στο τιμόνι. Θα πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δύο σημεία από τα οποία βγαίνει στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας, κατά το οποίο μπορείς να κινηθείς γρήγορα. Είναι περίπλοκοι οι κανονισμοί. Επιτάχυνα για να περάσω από το τελευταίο σημείο και στη συνέχεια προσπάθησα να καλύψω την απόσταση από τον Seb. Καθώς όμως έβγαινα από την τελευταία στροφή, ξαφνικά είδα ότι το safety car ήταν δίπλα μου και σκέφτηκα ότι έπρεπε να το περάσω και έτσι συνέχισα. Όταν η ομάδα με ενημέρωσε για την ποινή διέλευσης από τα pits, κέρδισα χρόνο πιέζοντας όσο περισσότερο μπορούσα και κατάφερα να αυξήσω την απόσταση από αυτούς που ήταν πίσω μου. Έλαβα την ποινή -είναι πολύς ο χρόνος με 60 χλμ./ώρα στο pit lane- και επέστρεψα δεύτερος. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άδικο ? αυτοί είναι οι κανονισμοί και όλοι πρέπει να τους δεχόμαστε».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...