Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ & ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΜΠΛΕ BMW ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


Ως γνήσιο Blog το βρήκαμε εξαιρετικά επείγον και το αναδημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας:

 
"ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ & ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΜΠΛΕ BMW ΜΕ...

ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΝΑ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ. Ή ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ."

Πάρτε τα μέτρα σας...


Χιούμορ & Ανέκδοτα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...