Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πατέντα της κλοπής στη βενζίνη


Η διαφθορά δεν έχει χτυπηθεί στα πρατήρια καυσίμων, αφού με ειδικούς μηχανισμούς μπορεί ο πρατηριούχος να αλλοιώνει κατά βούληση τις ενδείξεις της αντλίας.

Ειδικότερα οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εντόπισαν, ακόμη ένα πρατήριο με τέτοιο μηχανισμό και ενήργησαν τα δέοντα επιβάλλοντας πρόστιμα, αναγνωρίζοντας όμως τη μάστιγα στην οποία έχει εξελιχθεί το συγκεκριμένο θέμα το υπουργείο σκέπτεται να ζητήσει την αρωγή του Πολυτεχνείου Πάτρας, με στόχο τον ευκολότερο εντοπισμό αυτού του είδους των συσκευών.

Συγκεκριμένα μετά από πολύωρο, εξονυχιστικό έλεγχο στο πρατήριο AVIN επί της οδού Πέτρου Ράλλη 105, στον Ρέντη, οκτώ αντλίες... καυσίμων βρέθηκαν «πειραγμένες»
Η όλη επινόηση του ιδιοκτήτη ήταν πολύ καλά καμουφλαρισμένη, αφού κατά την ανακοίνωση του Υπουργείου «Οι τέσσερις μηχανισμοί βρέθηκαν τοποθετημένοι σε εξωτερικό φρεάτιο του περιβάλλοντος χώρου του πρατηρίου, συνδεόμενοι με υπόγειες καλωδιώσεις με τις αντίστοιχες αντλίες. Οι υπόλοιποι τέσσερις βρέθηκαν στον εσωτερικό χώρο των γραφείων του πρατηρίου, συνδεόμενοι με τις αντίστοιχες αντλίες μέσω καλωδιώσεων, που ήταν έντεχνα καλυμμένες από γυψοσανίδες κατά μήκος κολόνων και ψευδοροφών του πρατηρίου'' αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Συνολικά επιβλήθηκε 16.000 ευρώ πρόστιμο και οι συγκεκριμένες αντλίες σφραγίστηκαν, ενώ ο φάκελος διαβιβάσθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας, οι οποίες δύνανται να επιβάλλουν πρόσθετα πρόστιμα, μέχρι και 2% του ετήσιου τζίρου του πρατηρίου για κάθε αντλία.
πηγή via superfastlane

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...