Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πτώση των πωλήσεων των αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά από την οπτική γωνία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων




Δείτε το ιστορικό των σχετικών Δελτίων Τύπων που εκδόθηκαν από τον Σύνδεσμο. Μας πήρε ο κατήφορος για τα καλά...Θα μου πείτε τί λέω...εδώ ο κόσμος πεινάει η πτώση των πώλήσεων των αυτοκινήτων μας μάρανε; Και όμως αν σκεφτείτε τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας που ζούνε από τον χώρο του αυτοκινήτου και σύντομα θα βρεθούν στους δρόμους... καθώς επίσης και την μεγάλη πτώση των εισπάξεων του κράτους από τον χώρο του αυτοκινήτου (ΦΠΑ, Τέλη, εκτελωνισμοί, δασμοί κ.λπ)μπορείτε να πάρετε απλά μια μυρωδιά για το τί έπεται...




ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ seaa.gr:
4/6/2010: Θέμα: Πρωτοφανής πτώση κατά -53,7% της αγοράς αυτοκινήτου τον περασμένο Μάιο.
6/5/2010: Θέμα: Πτώση κατά 48,1%, στην αγορά αυτοκινήτου τον περασμένο Απρίλιο. Ανάλογη μείωση στα σχετιζόμενα δημοσιονομικά έσοδα.
9/4/2010: Θέμα: Συνεχίστηκε η κακή η πορεία της αγοράς αυτοκινήτου κατά τον περασμένο Μάρτιο, ακόμη και με τις εσπευσμένες πωλήσεις λόγω της αύξησης του ΦΠΑ. Πτώση 27,9% ως προς το μέσο όρο των αντίστοιχων μηνών της τετραετίας προ της κρίσης.
15/3/2010: Θέμα: Εξαιρετικά κακή η πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και κατά τον περασμένο Φεβρουάριο. Πτώση 34,4%. Η ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία είναι επείγουσα και θα επιφέρει αύξηση, αντί μείωσης των δημοσιονομικών εσόδων.
Θέμα: Περεταίρω αύξηση της φορολογίας στο αυτοκίνητο.
3/2/2010: Θέμα: Συνεχίζεται η ύφεση στην αγορά αυτοκινήτου. Μειωμένες οι ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Ιανουάριο 2010 (-15,1%), που συμπεριλαμβάνει εκτάκτως μεγάλο αριθμό ταξινομήσεων, εξ αναβολής, του περασμένου Δεκεμβρίου.
1/12/2009: Θέμα: Μείωση της αγοράς αυτοκινήτου κατά 20% από τις αρχές του έτους. Αρνητικά έκλεισε και ο Νοέμβριος 2009 (-10%), παρά το γεγονός ότι «ενισχύθηκε» σημαντικά από τα προσωρινά μέτρα απόσυρσης.
20/11/2009: Θέμα: Πέρασε ήδη ένα έτος από τη συρρίκνωση της αγοράς αυτοκινήτου, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
3/11/2009: Θέμα: Ανάγκη μέτρων για τη διατήρηση των δημοσιονομικών εσόδων από την αγορά του αυτοκινήτου.


ΠΗΓΗ
seaa.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...