Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μειώνουν τα διόδια για τα φορτηγά μέχρι 30 Ιουλίου στην γέφυρα Ρίου Αντιρρίου


Κάρτα «Επιστρέφω 24» μέχρι 30 Ιουλίου

Τα φορτηγά προτιμούν στην μεγάλη τους πλειοψηφία τα καράβια μιας και οι αυξήσεις που κάνει συνεχώς η γέφυρα Ρίου Αντίρριου μαζί με την οικονομική κρίση δεν αφήνει άλλα περιθώρια για αυξημένα έξοδα στους φορτηγατζήδες. Η εταιρεία για να μην έχει κάμψη εσόδων μιας και οι διελεύσεις λόγω κρίσης μειώθηκαν, κάνει αναπροσαρμογές στις τιμές μέχρι τις 30 Ιουλίου, από εκεί και πέρα ελπίζει να αυξήσει ξανά τις εισπράξεις της από τους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μειώνει σημαντικά - μέχρι τις 30 Ιουλίου - το κόστος ταξιδιού των επαγγελματικών οχημάτων με τέσσερις και πλέον άξονες, προσφέροντας έκπτωση που θα ... φτάνει μέχρι και το 29,2% του κόστους της διέλευσης επιστροφής.

Πληρώνοντας μόλις 29 Ευρώ, τα μεγάλα φορτηγά μπορούν να επιστρέφουν μέσω της Γέφυρας εντός 24ώρου συντομεύοντας τον συνολικό χρόνο ταξιδιού κατά μία ώρα περίπου και κυρίως διασχίζοντας με άνεση και ασφάλεια το στενό Ρίου – Αντίρριου, ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες που ήταν παλαιότερα απαγορευτικές.

Τώρα κάθε οδηγός φορτηγού τεσσάρων και πλέον αξόνων, μπορεί να ζητά από το σταθμό διοδίων ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας, την κάρτα «Επιστρέφω 24», η οποία καθιστά επιτρεπτή και οικονομική τη διέλευση μετ’ επιστροφής μέσα σε 24 ώρες, μόνο με 68,5€.

Ακόμα και εάν η επιστροφή δεν καταστεί εφικτή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε το προκαταβληθέν ποσό επιστροφής εντός 24ώρου δεν χάνεται, αλλά χρησιμοποιείται για την κάλυψη μέρους του κανονικού συνολικού κόστους της διέλευσης.

Έτσι για τους επαγγελματίες οδηγούς που θα επωφεληθούν της προσφοράς, η επιστροφή από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα κοστίζει μόνο 29 Ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010 & 39011).
Από lepanto-rtv.gr via iteanet

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...