Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 2010 - ΧΑΡΤΕΣ & ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ






Σάββατο 19-Κυριακή 20/06/2010 -Ε.Δ. Νο 1 - 2 - 5 “ΜΠΡΑΛΟΣ Ι-ΙΙ-ΙΙΙ” 10.30 χλμ
Σάββατο 19/06 Ωράριο 1ου αύτοκινήτου : 18.35΄ Κλείσιμο διαδρομής : 17.00΄ Κυριακή 20/06 Ωράριο 1ου αύτοκινήτου : 09.50΄ - 13.00΄ Κλείσιμο διαδρομής : 08.20΄ - 11.30΄

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Στην Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ 1.37 χλμ μετά την διασταύρωση προς Ηράκλεια.. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ακριβώς στο σημείο που συναντάται με την Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ, 13,11 χλμ. μετά τον κόμβο των Θερμοπυλών.
1. Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Π.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ σε 10.78 χλμ στρίβετε αριστερά προς ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΔΑΜΑΣΤΑ. Σε 2.09 χλμ, αμέσως μετά την γέφυρα στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.98 χλμ στρίβετε αριστερά πάνω από το αυλάκι, σε 0.21 χλμ αριστερά, σε 0.14 χλμ αριστερά πριν το μαντρί και σε 1.07 χλμ βρίσκεστε στο 2.64 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση αφότου μπείτε στο χώμα είναι καλός χωματόδρομος, επίπεδος για το πρώτο χιλιόμετρο και ανηφορικός μετά.
2. Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ στον κόμβο των Θερμοπυλών. Σε 4.88 χλμ,όπου πινακιδάκι εθν.οδού χλμ 5 στρίβετε πίσω δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.28 χλμ στο ταφ στρίβετε δεξιά και σε 0.28 χλμ στο επόμενο ταφ στρίβετε πάλι αριστερά. Σε 0.97 χλμ βρίσκεστε στο 3.25 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση συνιστάται ΑΥΣΤΗΡΑ για οχήματα 4x4.
3. Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, στον κόμβο των Θερμοπυλών, στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ. Σε 8 χλμ συναντάτε διασταύρωση αριστερά προς ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ και συνεχίζετε ευθεία. Σε 2 χλμ στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο, όπου αριστερά υπάρχει μεγάλο τοιχίο που γράφει με άσπρα γράμματα το σύνθημα:‘’ΕΔΩ ΟΙ ΘΕΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ‘’. Συνεχίζετε για 2 χλμ τον κεντρικό χωματόδρομο και βρίσκεστε στο 5ο χλμ της Ειδικής Διαδρομής.
4. Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Στην Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στον κόμβο των Θερμοπυλών στρίβετε δεξιά προς Άμφισσα. Σε 11.83 χλμ,όπου δεξιά πινακίδα ΚΟΚ για διέλευση ζώων,στρίβετε πίσω δεξιά στο χωματόδρομο και αφού παρκάρετε βρίσκεστε στο 9.58 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής.






ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Νο 3 & 6 «ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ Ι – ΙΙ» (17,20 Χλμ.)


KYΡIAKH 20/06/2010 ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: 10.33΄- 13.43’
ΩΡΑΡΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ Ε.Δ.: 09.00΄ - 16.30΄

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Η γνωστή κατηφορική, γλιστερή και... τεχνικά γρήγορη Ειδική, στα πρώτα της 5 χλμ, απαιτεί μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, για να ανηφορήσει τεχνικά τις πολλές φουρκέτες και όχι μόνο, για τα επόμενα 5 περίπου χλμ έως το ΧΑΝΙ ΖΑΓΓΑΝΑ, για να συνεχίσει για τα επόμενα 7 περίπου χλμ. ως τον τερματισμό, στο επίπεδο πολύ γρήγορο και με μεγάλη ποικιλία στροφών,τμήμα της κλασσικής και πασίγνωστης “Καλοσκοπής”.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ :
Στο 49ο χλμ της Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ – ΑΜΦΙΣΣΑΣ στο δρόμο δεξιά προς Οινοχώρι 2,85 χλμ μετά τη διασταύρωση .

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :

Στην 2η είσοδο του χωριού ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

1. Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών στρίβετε δεξιά στον κόμβο των Θερμοπυλών προς Αμφισσα και σε 23,64 χλμ συναντάτε την πρώτη είσοδο για ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ. Συνεχίζετε ευθεία και σε 1,51 χλμ στρίβετε δεξιά προς Καστέλλια – Οινοχώρι. Σε 1,24 χλμ στρίβετε αριστερά προς Οινοχώρι και σε 4,30 χλμ αφού διασχίσετε το χωριό Καστέλλια φθάνετε στο 4,61 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ


2. Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών στρίβετε δεξιά στον κόμβο των
Θερμοπυλών προς Αμφισσα και σε 36,55 χλμ. στρίβετε δεξιά προς
Καλοσκοπή. Σε 6,49 χλμ φθάνετε στο 9,79 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ





ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Νο 4 - 7 «ΠΑΥΛΙΑΝΗ Ι - ΙΙ» ( 16.20 Χλμ.)


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/06/2010 - ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: 11:11΄-14:22΄
ΩΡΑΡΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ Ε.Δ.: 09.30΄ - 16.30΄

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Η περίφημη Ε.Δ. Παύλιανη, επίπεδη με εναλλαγές στροφών στα πρώτα 5 χλμ., κατηφορική και γλιστερή στα επόμενα 5 με φουρκέτες και στροφές που προσφέρουν πλούσιο θέαμα, για να φτάσει στα τελευταία της 6,5 χλμ. να ανεβάσει την αδρεναλίνη με υψηλές ταχύτητες.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ :
Στην έξοδο του χωριού Παύλιανη στον κεντρικό δρόμο προς Λαμία.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :
Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών στρίβετε δεξιά προς Αμφισσα στον κόμβο των Θερμοπυλών.Σε 19,08 χλμ συναντάτε διασταύρωση και στρίβετε δεξιά προς Μπράλλο. Μέσα στο χωριό Μπράλλος συναντάτε αριστερά δρόμο με παλαιό πρατήριο SHELL. Σε 1,70 χλμ συναντάτε τον Τερματισμό της Ειδικής.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


1. Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών στρίβετε δεξιά προς Αμφισσα στον κόμβο των Θερμοπυλών.Σε 23.32 χλμ στρίβετε δεξιά προς Καστέλλια και σε 2.56 χλμ στρίβετε δεξιά προς Αποστολιά. Σε 2.66 χλμ διασχίζετε το χωριό Αποστολιά και σε 3.58 χλμ φθάνετε στο 11.80 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.

2. Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών στρίβετε δεξιά προς Αμφισσα στον κόμβο των Θερμοπυλών.Σε 15.11 χλμ στρίβετε δεξιά προς Σκαμνό – Παύλιανη και σε 2.43 χλμ φθάνετε στο 14.65 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ




Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...