Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 News: Ο «γαμπρός» θέλει, η «νύφη» το σκέφτεται


Θέση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό αναφορικά με το μέλλον του Φελίπε Μάσα πήρε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου Νίκολας Τοντ. Το συμβόλαιο του Μάσα με τη Ferrari τελειώνει στο φινάλε της τρέχουσας σαιζόν και ήδη έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα για να τον αντικαταστήσουν. Όμως, ο Τοντ τόνισε ότι δεν είναι και τόσο βέβαιος ότι η ιταλική ομάδα επιθυμεί να απομακρύνει τον Βραζιλιάνο και δεν αποκλείεται η συνεργασία τους να συνεχιστεί.

«Ο Φελίπε βρίσκεται στη Ferrari από το 2001, έζησε μερικές φανταστικές στιγμές με... τις πρώτες του νίκες και δύσκολες στιγμές όπως το ατύχημά του πέρυσι. Είναι μια ιδιαίτερη σχέση και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Αυτή είναι η επιθυμία του Φελίπε και νομίζω ότι αυτή είναι και της Ferrari», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τοντ στο ιταλικό περιοδικό Autosprint.

Και συνέχισε: «Όταν ο Φελίπε άρχισε να κερδίζει ήταν μεγάλη ικανοποίηση. Δεν πίστευαν πολλοί σε αυτόν και ήταν καλή ανταπόδοση. Νομίζω ότι πάντα ήταν υποτιμημένος. Πριν το ξεκίνημα της κάθε σαιζόν πάντα αναφερόταν σαν κατώτερος σε σχέση με τον team mate του, ενώ στο τέλος της σαιζόν το αποτέλεσμά του ήταν καλύτερο».

Ο Τοντ είναι αισιόδοξος ότι ο Μάσα θα μπορέσει να πλησιάσει τον Αλόνσο, από τον οποίο έχει επισκιαστεί μέχρι στιγμής και πρόσθεσε ότι τα φετινά ελαστικά της Bridgestone δεν ταιριάζουν στο οδηγικό στυλ του πελάτη του. «Όταν βλέπω τον Φελίπε να είναι έξι δέκατα αργότερος, όπως συμβαίνει μερικές φορές, δεν νομίζω ότι είναι θέμα ικανότητας. Η αλήθεια είναι ότι έχει προβλήματα με τη σκληρή γόμα των ελαστικών, γιατί το μονοθέσιο δεν έχει αρκετό φορτίο για το οδηγικό του στυλ και παλεύει περισσότερο να το ελέγξει σε σχέση με τον Αλόνσο».

Για να καταλήξει: «Η ομάδα έχει αναγνωρίσει τους τομείς που πρέπει να δουλέψει για να μπορέσει να ταιριάξει καλύτερα στον Φελίπε και είμαι αισιόδοξος. Άλλωστε, μετά από επτά αγώνες η διαφορά του στους βαθμούς είναι σίγουρα μικρότερη και όλα είναι ανοικτά».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...