Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα μέτρα της λαϊκής εξαθλίωσης...


Πού το κουράγιο για αυτοκινητιστική ειδησεογραφία...Εδώ ο κόσμος πεινάει και εσείς ασχολείστε με Dream Cars και αηδίες; Είναι όντως ένα θέμα αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να το προσπεράσουμε γιατί το χόμπυ είναι χόμπυ και η ζωή μας χωρίς αυτό μας φαίνεται ανούσια. Παρόλα αυτά οι μαύρες μέρες του ελληνισμού και το κλίμα των ημερών δεν μας αφήνουν ατάραχους και μέσα σε αυτό το post θα πούμε την άποψή μας όσο απόλυτη ή "πιπεράτη" μπορεί να είναι. Σήμερα 5/5/2010 "κλαίει" η Ελλάδα, σήμερα βρυχάται ο ελληνικός λαός η εθνική περηφάνεια. Σήμερα όλοι είναι στους δρόμους...


Πέρα από την εξειδικευμένη θεματολογία μας που τροφοδοτείται κυρίως από τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου, ως γνήσιο Blog δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις τραγικές εξελίξεις που μαστίζουν την χώρα μας εν μέσω της ουσιαστικής παράδοσης της διοίκησής της στους Ευρωπαίους της Κομισιόν και τους Αμερικανούς διαμέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.)


Το δεύτερο πακέτο οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, έχουν ως εξής:

* Στο ποσό των 500 ευρώ περιορίζεται ο 13ος και σε άλλα 500 ευρώ ο 14ος μισθός στο δημόσιο τομέα: 250 ευρώ δώρο Πάσχα, 250 ευρώ δώρο αδείας και 500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων. Τα ποσά αυτά θα δίνονται εφόσον οι μεικτές αποδοχές του εργαζόμενου δεν ξεπερνούν τα 3.000 ευρώ.
* Περαιτέρω περικοπή επιδομάτων 8% στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων και 3% στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ όπου δεν υπάρχουν επιδόματα.
* Παγώνουν (δεν θα χορηγηθούν αυξήσεις) για μία τριετία στους μισθούς του Δημοσίου.
* Στις συντάξεις (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) τα ποσά του 13ου-14ου μισθού είναι: 200 ευρώ δώρο Πάσχα, 200 ευρώ δώρο αδείας και 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων. Τα ποσά αυτά θα δίνονται εφόσον η σύνταξη δεν ξεπερνά τα 2.500 ευρώ το μήνα.
* Επανέρχεται ο ΛΑΦΚΑ σε υψηλές συντάξεις.
* Δεν επηρεάζεται ο 13ος-14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα.
* Έρχονται αλλαγές στο πλαίσιο που διέπει αποζημιώσεις και απολύσεις, όπως και για τη μείωση κόστους υπερωριακής απασχόλησης.
* Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά σε «πολύ κερδοφόρες» επιχειρήσεις.
* Αυξάνονται τα κλιμάκια ΦΠΑ σε 23%, 11% και 5,5% (10% αύξηση σε κάθε κλιμάκιο).
* Νέες αυξήσεις 10% σε ποτά, τσιγάρα, καύσιμα λόγω αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
* Αύξηση των φόρων πολυτελείας κατά 10%
* Ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα.
* Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
* Φορολόγηση αυθαιρέτων και τέλος διατήρησης ημιυπαίθριων χώρων
* Αναστέλλεται η χορήγηση της δεύτερης δόσης του επιδόματος αλληλεγγύης
* Δημιουργείται ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.
(Πηγή μέτρων in.gr)

Τα μέτρα αυτά επιβλήθηκαν από τους άνωθεν αναφερόμενους εναντίον του ελληνικού λαού και όπως μπορεί κανείς να καταλάβει... δεν αφορούν μόνο στον Δημόσιο Τομέα αλλά αφορούν όλους τους Έλληνες Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, μισθωτούς ή ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους και λοιπούς ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ...

Και φυσικά υπεύθυνοι αυτής της τραγικής εξέλιξης για την χώρα μας είναι κυρίως οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων που όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτούσαν το..."στομάχι τους" και αυτά των "αυλικών τους". Ανάμεσα όμως σε αυτούς όλους τους συνυπεύθυνους δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε την ιδιαιτερότητα της στάσης των σημερινών Κυβερνώντων που έχουν παραδώσει πλήρως το ελληνικό κουπί στους ΕΕ & ΔΝΤ.

Η τεχνητή οικονομική κρίση - που επιτεύχθηκε διαμέσω των διαφόρων χρηματιστηριακών παιχνιδιών & καναλιών - έγινε με συγκεκριμένη σκοπιμότητα... την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας σε εξωχώριους παράγοντες και φυσικά η Κυβέρνηση φρόντισε να διευκολύνει με όλα τα μέσα που διέθετε την παράδοση αυτή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μέσα σε 1 μήνα η Κυβέρνηση υπερ-διπλασίασε τα αρχικά μέτρα λιτότητας που είχε εξαγγείλει...Δεν θα είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όποτε το ζητούν οι Ευρωπαίοι οι Κυβερνώντες την χώρα αυτή θα χτυπούν ξανά και ξανά την λαϊκή μάζα με εντελώς...αντιλαϊκά μέτρα. Με μέτρα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ύφεση και την εξαθλίωση...στον αφανισμό του μέσης ελληνικής οικογένειας...Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δυστυχώς η μπάλα μπήκε στο κατηφορικό μονοπάτι και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να ανακόψει την πορεία της. ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Διαβάστε και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας...




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...