Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς θα κινηθούν σήμερα - ελέω απεργίας - τα μέσα μαζικής μεταφοράς


Μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα κυκλοφορούν την Τετάρτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει το πρωί και το βράδυ της Τετάρτης η Θεσσαλονίκη λόγω της συμμετοχής, υπό τη μορφή στάσης εργασίας, των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, η στάση θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Χωρίς ταξί θα παραμείνει το Λεκανοπέδιο από τις... 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Προβλήματα στις πτήσεις

Κλειστός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για 24 ώρες θα παραμείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, λόγω της συμμετοχής στην απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Επίσης, λόγω της απεργίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, την Τρίτη, υπάρχουν δεκάδες ματαιώσεις πτήσεις και στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η Olympic Air αναγκάζεται να ματαιώσει για την Τρίτη 78 σκέλη πτήσεων εσωτερικού και να τροποποιήσει τις ώρες αναχώρησης στην πτήση

* ΟΑ 246 Μιλάνο - Αθήνα: Αναχώρηση από Μιλάνο στις 20:30. Αφιξη στην Αθήνα στις 23:55.

* OA 147 Αθήνα - Βρυξέλλες: Αναχώρηση από Αθήνα στις 14:25. Αφιξη στις Βρυξέλλες στις 18:50.

* ΟΑ 148 Βρυξέλλες - Αθήνα: Αναχώρηση από Βρυξέλλες στις 19:35. Αφιξη στην Αθήνα στις 23:55.

Την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση.

Για τους ίδιους λόγους, η Aegean αναγκάζεται να ματαιώσει για την Τρίτη 34 σκέλη πτήσεων και να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε έξι:

* 606/607 Αθήνα - Λονδίνο - Αθήνα: Αθήνα 14:45 Λονδίνο 16:45/17:45 Αθήνα 23:30.

* 136 Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Αναχώρηση από Αθήνα στις 22:45

* 137 Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 22:45

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί μία έξτρα πτήση, η A3 2926/2927 EXTRA FLT ATHENS - TEL-AVIV - ATHENS: Αναχώρηση από Αθήνα 19:00, αναχώρηση από Τελ Αβίβ 21:45

Την Τετάρτη, ημέρα της απεργίας, ματαιώνονται όλες οι πτήσεις και θα πραγματοποιηθεί μόνο μία έξτρα, η 2909 EXTRA FLIGHT LARNACA - ATHENS: Αναχώρηση από Λάρνακα 23:45.

«Δεμένα» τα πλοία

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη και τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Η απεργία των ναυτικών θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 4 Μαΐου και θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 5 Μαΐου.

Η Minoan Lines προγραμματίζει τα δρομολόγια των πλοίων της μετά τη λήξη της 24ωρης απεργία της ΠΝΟ ως εξής:

-Ηράκλειο-Πειραιάς (Knossos Palace): Αναχώρηση στις 24:00 από το λιμάνι του Ηρακλείου.

-Πειραιάς-Ηράκλειο (Festos Palace): Αναχώρηση στις 24:00 από το λιμάνι του Πειραιά.

-Πάτρα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Βενετία (Europa Palace): Αναχώρηση στις 24:00 από το λιμάνι της Πάτρας.

Το πλοίο «Μυτιλήνη» της NEL Lines θα αναχωρήσει από τον Πειραιά για Χίο-Μυτιλήνη λόγω της απεργίας στις 24:01 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...