Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Renault - «γουστάρει» ο Κούμπιτσα


Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα τόνισε ότι απολαμβάνει το να μάχεται για βαθμούς με τη Renault, πολύ περισσότερο από ότι όταν κυνηγούσε νίκες με την BMW. Ο Πολωνός μέχρι στιγμής είναι από τις εκπλήξεις της σαιζόν, με την σταθερά αυξανόμενη δυναμική της γαλλικής ομάδα να τον έχει φέρει μια φορά στο βάθρο των νικητών, πέραν των άλλων πόντων που έχει πάρει στην πρώτη αυτή τριάδα των αγώνων.
Ο συνδυασμός ομάδας-οδηγού έχει ταιριάξει εξαιρετικά ως τώρα και ο Κούμπιτσα λέει ότι το θετικό ομαδικό πνεύμα που λαμβάνει στο Ένστοουν, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία του σε αυτούς τους πρώτους αγώνες: «Δεν είναι μυστικό ότι κάποιες στιγμές στο παρελθόν δεν ένιωθα να με προσέχουν τόσο όσο θα ήθελα. Νομίζω ότι η αίσθηση γύρω σου, η πίστη των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύεις, είναι σημαντικό σε κάθε δραστηριότητα».
Και ο Πολωνός συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα νιώθω ότι η ομάδα μου έχει εμπιστοσύνη, με στηρίζουν και αυτό μου επιτρέπει να μη νιώθω το βάρος του φορτίου της δουλειάς που είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες σαιζόν. Διασκεδάζω περισσότερο, παρότι το αυτοκίνητο δεν είναι ακόμη αυτό που ονειρευόμασταν να έχουμε».
Ο Κούμπιτσα αναγνωρίζει ότι η Renault ήταν τυχερή με τα αποτελέσματά της μέχρι στιγμής και ότι αυτά προήλθαν κυρίως από τα προβλήματα των αντιπάλων της, αλλά πιστεύει ότι η έξυπνη οδήγηση έπαιξε επίσης ρόλο. «Αυτή είναι μια σαιζόν όπου οι οδηγοί πρέπει να ρυθμίζουν τον αγώνα τους και όχι μόνο να πιέζουν, όπως ήταν ως το τέλος του 2009, όταν πρακτικά ήταν τρία κομμάτια σε ρυθμό κατατακτήριων».
Για να προσθέσει όσον αφορά τα ελαστικά και τον τρόπο οδήγησης φέτος: «Κατά τη γνώμη μου το να σταματάς δύο φορές στον αγώνα δεν αξίζει και πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι με τα σκληρά ελαστικά είναι απολύτως απαραίτητο. Έπρεπε να προσαρμοστώ: η αποφυγή της υπερβολικής πίεσης στα ελαστικά θα είναι το κλειδί στο φετινό πρωτάθλημα».
Ο οδηγός της Renault κατέληξε λέγοντας: «Είχαμε κάποια τύχη και στη Μελβούρνη και στη Σεπάνγκ. Οι δύο εκκινήσεις ήταν αποφασιστικές και επανορθώσαμε για το πρόβλημα που ακόμα έχουμε στις κατατακτήριες δοκιμές. Αλλά δεν μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε στα προβλήματα των άλλων. Αγώνα με αγώνα, υπολογίζω να είμαστε ικανοί να βρεθούμε σε μια θέση στις κατατακτήριες την οποία θα μπορώ να διατηρήσω και στον αγώνα. Αλλά ξέρουμε ότι, εκτός από το να κυνηγάμε τις τέσσερις πρώτες ομάδες, θα πρέπει να προσέχουμε την Force India, κυρίως στις κατατακτήριες δοκιμές».
www.sportnet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...