Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ – 17 & 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 4
2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΡΙΠΟΛΗ – 17 & 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010


Ολοκληρώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης ο 2ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων.

Στην κατηγορία SPORT ο Νεκτάριος Δέγλερης με Citroen Saxo πήρε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι έδωσε εντυπωσιακή μάχη με τον αδελφό του Δημήτρη για τους 6 πρώτους γύρους από τους συνολικά 20 του αγώνα. Στη συνέχεια η κατάταξη δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι και τη σημαία του τερματισμού, όπου ο Δημήτρης Δέγλερης με Peugeot 106 Rallye τερμάτισε δεύτερος και ο Λεωνίδας Λεοντόπουλος με ίδιο αυτοκίνητο, συμπλήρωσε την τριάδα των νικητών.

Η κατηγορία OPEN επεφύλαξε ένα συναρπαστικό θέαμα για τους πολλούς θεατές που επέλεξαν να περάσουν το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Έτσι ενώ από την pole position ξεκίνησε ο Αντώνης Αθυμαρίτης με την Lancia Delta Integrale, ο Παναγιώτης Καμπύλης με το εντυπωσιακό VW Golf IV είχε... άλλες προθέσεις με αποτέλεσμα μετά από 7 γύρους από το σύνολο των 20, να περάσει μπροστά και να μείνει στην πρώτη θέση της κατηγορίας μέχρι τον τερματισμό. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Αθυμαρίτης, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Γιάννης Ταχτάς με την μαύρη Opel Ascona.

Μετά το τέλος των αγώνων για το Πρωτάθλημα Ταχύτητας αυτοκινήτων, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει ατομική χρονομέτρηση για τα οργανωμένα clubs GTCC και CITROENERGY, ενώ χθες ατομική χρονομέτρηση έκαναν και τα μέλη της νεοσυσταθείσας Λέσχης της Μεγαλόπολης.




Από το Γραφείο Τύπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...