Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota Ελλάς ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες και εφαρμόζει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα ο προληπτικός έλεγχος...


Η Toyota Ελλάς ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες και εφαρμόζει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα ο προληπτικός έλεγχος στο πεντάλ γκαζιού των 8 εμπλεκόμενων μοντέλων της.

Η διαδικασία που ακολουθεί η Toyota Ελλάς διασφαλίζει την πλέον αποτελεσματική και έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων προληπτικών ελέγχων και ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τυχόν ταλαιπωρία των εμπλεκόμενων στον προληπτικό έλεγχο, πελατών της.

Συγκεκριμένα, οι διαδικασίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί είναι οι εξής :

* Ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας -Γενική Γραμματεία Καταναλωτή- για τον προληπτικό έλεγχο στο πεντάλ γκαζιού των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων.
* Ενημέρωση και εκπαίδευση του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών σε όλη την Ελλάδα, για τον τρόπο πραγματοποίησης του προληπτικού ελέγχου.
* Εναρξη αποστολής των προσωπικών, ενημερωτικών επιστολών της εταιρείας προς τους εμπλεκόμενους πελάτες της, όπου τους προσκαλεί να μεταβούν σε όποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Toyota επιθυμούν για να πραγματοποιηθεί δωρεάν ο απαιτούμενος προληπτικός έλεγχος στο αυτοκίνητό τους.

Με βάση την προαναφερόμενη διαδικασία, η Toyota Ελλάς επιβεβαιώνει ότι θα διασφαλίσει στους πελάτες της τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αξιοπιστίας που διακρίνουν κάθε αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ, αλλά και ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει την προσέλευση των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Τoyota με τον πιό αποτελεσματικό και έγκαιρο τρόπο, αποφεύγοντας τυχόν ταλαιπωρία των πελατών της.

Η Toyota διαθέτει 92 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, τα ακριβή στοιχεία των οποίων (επωνυμίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ.) περιλαμβάνονται στην προσωπική επιστολή, που κοινοποιεί στους πελάτες της (για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Κατάλογος Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της Toyota Ελλάς").
Η Toyota Ελλάς ενημερώνει τους πελάτες της ότι :

* μπορούν με απλό τρόπο, μέσω πεδίου αναζήτησης, που υπάρχει ήδη στην ηλεκτρονική σελίδα www.toyota.gr, να επιβεβαιώσουν εάν το αυτοκίνητό τους εμπλέκεται ή όχι στον συγκριμένο προληπτικό έλεγχο δίνοντας τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.
* εφ’ όσον επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών βρίσκεται, όπως πάντα, στη διάθεσή τους μέσα από την τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας: 210-2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 07.00μμ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...