Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δενδροφύτευση με τη Suzuki στην Καλλιτεχνούπολη στις 14/3


Ελάτε στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ
PLANT-A-TREE TO 2010, με τη Suzuki!


Σκοπέυουμε να φυτέψουμε τουλάχιστον 5.000 δέντρα με τη βοήθειά σας (και άλλα 8.000 από μόνοι μας!) την Κυριακή 14/3/10, από τις 11 πμ, στην περιοχή Καλλιτεχνούπολης, στο Πεντελικό Όρος.

Η οργάνωση θα παρέχει εργαλεία, γάντια, νερό κι ένα σνακ, οπότε φέρτε μόνο τον εαυτό σας, την παρέα σας, και τη καλή διάθεσή σας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ καλέστε στα γραφεία της Plant-a-Tree στο 211 1824322.

Θα σας δούμε στο βουνό!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Α) Από Αθήνα:
1) Ερχόμενοι από Αθήνα, από τη Μεσογείων περνάτε το Σταυρό Αγίας Παρασκευής και συνεχίζετε ευθεία στη Λεωφόρο Μαραθώνα. Κατευθύνεστε προς Ραφήνα/Μαραθώνα.

2) Περνάτε την Παλλήνη και π. 1 χλμ. μετά το Πικέρμι παραμένετε αριστερά. Θα δείτε ταμπέλα και αμέσως φανάρι ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς Καλλιτεχνούπολη, όπου και θα στρίψετε αριστερά (είναι πριν την στροφή προς Ραφήνα). Υπάρχει ΜΟΝΟ μία ταμπέλα λίγο πριν τη στροφή, οπότε προσέξτε μην την χάσετε. Από την είσοδο Πικερμίου, το φανάρι αριστερά για την Καλλιτεχνούπολη απέχει 3,3 χλμ.
3) Συνεχίζετε όπως πάει ο δρόμος προς το βουνό, μέχρι και στα 1500 μ. όπου υπάρχει μία διχάλα (θα δείτε να υψώνεται η Καλλιτεχνούπολη μπροστά σας), κι ένας ξύλινος σταθμός λεωφορείου με πινακίδα Καλλιτεχνούπολη στο δεξί σας χέρι, πάνω στη στροφή. Εκεί θα κάνετε δεξιά.
4) Κατηφορίζετε, στην διχάλα παραμένετε αριστερά (οδός Καζασόγλου).
5) Συνεχίζετε όπως πάει ο δρόμος με νοητή αριστερή κατεύθυνση, περνώντας ένα πάρκο στα δεξιά σας, μέχρι που βρεθείτε σε ΣΤΟΠ κι έναν κάθετο δρόμο που ανηφορίζει. Μπροστά σας ξεκινάει το βουνό. Βρίσκεστε στη διασταύρωση των οδών Καζασόγλου και Γαβρά. Λοξά απέναντί σας θα δείτε την είσοδο του βουνού, όπου ξεκινάει ο χωματόδρομος. ΦΤΑΣΑΤΕ!

Β) Με Αττική Οδό: Από Περιφερειακό Υμηττού
1) Κατευθύνεστε προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα/Αεροδρόμιο (όχι Ελευσίνα, όχι Αγ. Παρασκευή)
2) Στο χωρισμό της Αττικής Οδού μεταξύ Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο/Κορωπί και Ραφήνα, κατευθύνεστε ευθεία προς Ραφήνα
3) Ακολουθήστε την έξοδο προς Λεωφόρο Μαραθώνα (έξοδος 15) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ραφήνα/Μαραθώνα, δηλαδή στο φανάρι της Μαραθώνος ΔΕΞΙΑ.
4) Από εδώ οι οδηγίες συνεχίστε όπως λέει στο Α2

Γ) Με Αττική Οδό: Από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο
1) Κατευθύνεστε προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα/Αεροδρόμιο
2) Στον κόμβο της Αττικής Οδού με την Λεωφόρο Μαραθώνος εξέρχεστε της Αττικής στην έξοδο προς Λεωφόρο Μαραθώνα (έξοδος 15) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ραφήνα/Μαραθώνα.
3) Από εδώ οι οδηγίες συνεχίστε όπως λέει στο Α2

Δ) Με Αττική Οδό: Από Μαρκόπουλο
1) Κατευθύνεστε προς Ελευσίνα
2) Στον κόμβο της Αττικής Οδού με την Λεωφόρο Μαραθώνος εξέρχεστε της Αττικής στην έξοδο προς Λεωφόρο Μαραθώνα (έξοδος 15) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ραφήνα/Μαραθώνα.
3) Από εδώ οι οδηγίες συνεχίζουν όπως λέει στο Α2

Ε) Από Νέα Μάκρη (μέσω Πεντέλης από Βριλήσσια ή Δροσιά):
1) Από το Λεωφόρο Μαραθώνα, κατευθύνεστε προς Αθήνα
2) Περνάτε το Ζούμπερι, το Ν. Βουτζά και τη Ραφήνα. Σε λίγο θα δείτε μια ταμπέλα για το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Νταού Πεντέλης). Παραμένετε δεξιά.
3) Περνάτε τη στροφή προς το Νταού, κε σε λίγο θα δείτε ταμπέλα για Καλλιτεχνούπολη στο δεξί σας χέρι, όπου θα στρίψετε δεξιά. Προσέξτε, διότι υπάρχει μόνο μία ταμπέλα και είναι σχεδόν απάνω στη στροφή, μην τη χάσετε.
4) Από εδώ οι οδηγίες συνεχίζουν όπως στο Α3.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...