Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Peugeot έκανε εύκολα το «1-2» στη Φλόριδα...


Με απούσα την Αudi, που ετοιμάζει το νέο της αυτοκίνητο, η Peugeot έκανε εύκολα το «1-2» στη Φλόριδα, στην πίστα του Σέμπρινγκ (το όνομα της πίστας βγαίνει από τις λέξεις «sea – bring» και είναι από τις παλαιότερες των ΗΠΑ) όπου και διεξήχθη ο φημισμένος αγώνας των 12 ωρών. Οι Αλεξ Βουρτς, Μαρκ Ζενέ και Άντονι Ντέιβιντσον ήταν οι μεγάλοι νικητές, ενώ τα δύο αυτοκίνητα της Peugeot ήταν και τα μοναδικά στην πίστα με κινητήρες πετρελαίου, κατακτώντας τελικά και την πρώτη νίκη της γαλλικής ομάδας στην εν λόγω πίστα.

Οι Βουρτς και Ζενέ, μάλιστα, ήταν οι δύο από τους τρεις πιλότους που χάρισαν στην Peugeot την περσινή ιστορική νίκη στο Le Mans. Στην κατηγορία της LMP2 νικητές στέφθηκαν οι Γκρεκ Πίκετ, Κλάους Γκρaφ και Σάσα Μάασεν με Porsche RS Spyder, ενώ στην GT2 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Risi Competizione με τους Μελό, Μπρούνι και Καφέρ, με Ferrari 430 GT. Tέλος, στη νεοσύστατη κατηγορία LMPC class κέρδισε το τρίο της Level 5 Motorsports με ένα πρωτότυπο Oreca FLM09. Ο 24ώρος αγώνας στο Le Mans θα διεξαχθεί στις 12-13 Ιουνίου.
cityauto.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...