Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Lamborghini που χάθηκε στο ουίσκι !!!


Το να διασκεδάζεις με την παρέα σου και να πίνεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, σίγουρα έχει συμβεί στους περισσότερους.
Το να μεθάς όμως σε σημείο να χάσεις την σπορ Lamborghini σου, αξίας 130.000 αγγλικών λιρών, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι είναι κάπως υπερβολικό. Εκτός αν πρόκειται για... απάτη.
Ο 35χρονος επιχειρηματίας Glenn Knowles το χειμώνα του 2008 φαίνεται πως ήπιε σε τέτοιο σημείο, ώστε δεν μπορούσε να θυμηθεί που ακριβώς πάρκαρε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο.
Επιστρέφοντας μάλιστα το βράδυ στο σπίτι και προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή και την επίπληξη του 29χρονου ιδιοκτήτη και φίλου του, Robert Mant, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη στο αυτοκίνητο.
Δύο χρόνια αργότερα, ο 35χρονος έσπασε τη σιωπή του και... παραδέχτηκε την απροσεξία του, όταν οι αστυνομικοί της περιοχής έδειξαν δορυφορικές φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνονταν ξεκάθαρα η φυσιογνωμία του 35χρονου να οδηγεί το αυτοκίνητο.
Οι δύο επιχειρηματίες κατηγορήθηκαν στη δίκη για απόπειρα εξαπάτησης της ασφαλιστικής εταιρίας τους. Το πολυτελές αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε ποτέ, παρά τις προσπάθειες εύρεσής του με ειδική συσκευή ανίχνευσης.
Ωστόσο, για τον 35χρονο επιχειρηματία η όλη διαδικασία αποτέλεσε μάλλον ρουτίνα, αφού όπως αποδείχτηκε πολύ αργότερα, στο παρελθόν ο κ. Knowles είχε χάσει ένα ακόμα αυτοκίνητο πολυτελείας, μάρκας Mercedes, μετά από ένα "τρελό" βράδυ σε κλαμπ στην περιοχή Kingston. Λίγε μέρες αργότερα, το αυτοκίνητο βρέθηκε παρκαρισμένο πίσω από το κλαμπ.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες στο δικαστήριο, στις 17 Δεκεμβρίου 2008, ο κ. Mant πάρκαρε την Lamporghini Gallardo έξω από το σπίτι του, στο Epsom, στην περιοχή Surrey της Αγγλίας. Όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο λείπει από το γκαράζ το επόμενο πρωί, οι γείτονες του επιβεβαίωσαν ότι είδαν κάποιον να το οδηγεί.
Ο πατέρας τριών παιδιών και ιδιοκτήτης των εταιριών MSJ Joinery και The London Staircase Company, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πραγματικά τι συνέβη.
Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Κnowles παραδέχτηκε ότι όταν πέρασε από το σπίτι του φίλου του, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ξεκίνησε για το Gillinghlam, όπου θα συναντούσε τους γονείς του σε μία pub. Ο ξεχασιάρης επιχειρηματίας σημείωσε στο δικαστήριο ότι δεν ήξερε ότι η βραδιά θα κατέληγε στο Maidstone. "Για το λόγο αυτό έπινα παρά ασταμάτητα" είπε χαρακτηριστικά.
Στις 4 τα ξημερώματα όταν και η πολυτάραχη βραδιά έλαβε τέλος, ο Knowles παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να βρει με τίποτα το αυτοκίνητο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες.
"Επέστρεψα λοιπόν σπίτι του φίλου μου και τοποθέτησα τα κλειδιά στη θέση τους, χωρίς να εξομολογηθώ τίποτα. Περνούσα μία δύσκολη περίοδο και έπινα αρκετά, όταν συνέβη το περιστατικό", τόνισε ο ίδιος.
Ωστόσο, τόσο καιρό οι δύο φίλοι είχαν δηλώσει στην αστυνομία κλοπή του αυτοκινήτου και διεκδικούσαν αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία.
"Όσο περνούσε ο καιρός, διαπίστωνα ότι μου ήταν όλο και πιο δύσκολο να ομολογήσω την πράξη μου", παραδέχθηκε ο Knowles.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...