Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ασθενέστερος κινητήρας για το ανανεωμένο Kia Ceed στην οικονομικότερη έκδοση των 1.400cc




Εντύπωση μας έκανε η κίνηση της κορεατικής KIA που με την ευκαιρία της αισθητικής ανανέωσης του Kia Ceed αντί να φροντίσει να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά ισχύος / ροπής του μοτέρ των 1.4lt τελικά μείωσε την ισχύ από τους 109 ίππους στους 90 - μείωση κατά 19 ολόκληρους ίππους δηλαδή -ενώ και η ροπή μειώθηκε στα 13.9Kgr / 4.500 με αντίχτυπο τόσο στην τελική ταχύτητα που από τα 187 Km/h μειώθηκε στα 180 Km/h όσο και στις ρεπρίζ και την επιτάχυνση 0-100Km/h που από τα 11,7sec ανέβηκε ο χρόνος στα 13 sec τιμή που είναι κάτω από τον μέσο όρο της κατηγορίας.
Το ίδιο μοτέρ φοράει και το νεότευκτο Kia Venga που με το πολυχρηστικό προφίλ του δικαιολογεί μια ιπποδύναμη της συγκεκριμένης τάξης, παρόλα αυτά η Kia θα έπρεπε να κοιτάξει να κατεβάσει τους ρύπους χωρίς να υπάρχει η συγκεκριμένη μείωση στην ισχύ του κατά τ' άλλα πολύ καλού CEED.
Ίσως η κίνηση της κορεατικής φίρμας να μην έχει να κάνει μόνο με την μείωση των ρύπων αλλά και με το να δημιουργήσει ένα ασφαλές "πλέγμα" ασφαλείας, μια διαχωριστική γραμμή από το μεγαλύτερο 1.600cc KIA CEED που με 125 ίππους ήταν ελαφρώς πιο ισχυρό, όχι όμως και προτιμητέα λύση σε σχέση με την έκδοση των 1.4lt. Τώρα πια τις δύο εκδόσεις τις χωρίζει μια διαφορα της τάξης των 35 ίππων και έτσι οριοθετείται και το αγοραστικό κοινό...Υπ'όψιν ότι "η απώλεια ισχύος" ισχύει και για τις 3θυρες εκδόσεις (Pro Ceed).


Λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μας για την KIA...Κρίμα γιατί το αυτοκίνητο κατά τ' άλλα δείχνει ποιοτικό και μοντέρνο...





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...