Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ονόμασε το μωρό της Jazz γιατί γέννησε μέσα σε ένα αυτοκίνητο αυτού του μοντέλου!


Μια περήφανη μητέρα στο Χονγκ Κονγκ περιέγραψε γιατί ονόμασε το νεογέννητο μωρό της Jazz μετά τη πρόωρη άφιξή του στον κόσμο στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου κουπέ Χόντα μοντέλο Jazz.

Η βρετανή Σάρα Ο' Κόνορ, 33 χρόνων κατόρθωσε να φθάσει μέχρι το χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Πρίγκιπας της Ουαλίας όταν "η μικρούλα Λιράν Τζαζ αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και έκανε την εμφάνιση της στον κόσμο μας στις 8 Μαρτίου 2010".


Οταν πλέον κατέστη σαφές ότι η επίτοκος δε θα κατόρθωνε να φτάσει μέχρι την αίθουσα τοκετών, η Ο' Κόνορ δηλώνει " περίπου 15 άνθρωποι έσπευσαν για βοήθεια από το νοσοκομείο. Δύο ή τρεις από αυτούς κρατούσαν μεγάλα σεντόνια για να καλύψουν το χώρο γύρο από το αυτοκίνητο και να προστατέψουν την αξιοπρέπεια μου".

Οταν το βρέφος και η μητέρα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πτέρυγα ανάνηψης της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου, ο πατέρας του μωρού, ο 34χρονος Πολ δήλωσε χαμογελώντας "Στο διαφημιστικό της πρόγραμμα η εταιρεία Χόντα δείχνει πώς να χωρέσει μια σανίδα του σερφ ή ένα πλυντήριο στο μπαγκάζ του Jazz, αλλά δεν είδα καμιά διαφήμιση που να δείχνει πώς κάποια μπορεί να γεννήσει μέσα σ' αυτό".
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...