Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πυρ και μανία ο Hamilton...


Mε την ομάδα του κατά πρώτο λόγο και τον Mark webber κατά δεύτερο, τα είχε ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα της Αυστραλίας.

Ο Βρετανός που ξεκίνησε από την 11η θέση του γκριντ, τερμάτισε 6ος μετά από εκπληκτικό αγώνα και θα μπορούσε, υπό διαφορετικές συνθήκες, να ανέβει στο βάθρο.


Το βασικό λάθος καταλογίζεται στη McLaren η οποία προτίμησε να τον καλέσει στα pits για δεύτερη φορά στον 35ο γύρο ώστε να του βάλουν φρέσκο σετ ελαστικών και ενώ είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον Robert Kubica.

Δε δίστασε μάλιστα από την ενδοεπικοινωνία να χαρακτηρίσει «τραγική» την ιδέα του... 2ου pit stop, ενώ ρωτούσε επιμόνως «ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή τη στρατηγική».

Όλα αυτά την ώρα που ο ομόσταβλός του, Jenson Button, αλλά και οι άλλοι πιλότοι που πάλευαν για τις πρώτες θέσεις (Kubica, Massa, Alonso) έβγαλαν τον αγώνα με ένα σετ ελαστικών.

Μάλιστα ο Button, που ήταν ο πρώτος που μπήκε στα pits για να αλλάξει από intermidiates σε slicks στον 7ο γύρο, χρησιμοποίησε για 51 γύρους το ίδιο σετ.

Αυτό ήταν το ένα θέμα που ενόχλησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2008. Το άλλο ήταν το λάθος του Webber στον προτελευταίο γύρο που τον έβγαλε εκτός πίστας και ενώ έδινε μάχη με τον Fernando Alonso για την τέταρτη θέση.

«Θα έλεγα πως έκανα τον αγώνα της ζωής μου αλλά δυστυχώς εξαιτίας της στρατηγικής, έχασα έδαφος και μετά με έβγαλε εκτός ο Webber», δήλωσε ο Hamilton στο BBC και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκανα. Ειλικρινά σήμερα έδωσε και την ψυχή μου και νομίζω ότι άξιζα κάτι καλύτερο απ' αυτό που μου συνέβη στο τέλος. Δεν το βάζω κάτω όμως και θα συνεχίσω να παλεύω. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά πάντα κάνουν φανταστική δουλειά αλλά η στρατηγική σήμερα δεν ήταν σωστή. Όλοι όσοι τερμάτισαν μπροστά από μένα έκαναν ένα pit stop και εγώ για κάποιο λόγο έκανα δύο. Δεν γνωρίζω ποιανού ήταν αυτή η απόφαση, θα το μάθω...».
new.e-go.gr/





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...