Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Citroen αρνείται ότι ο Σόλμπεργκ ακολούθησε οδηγίες


Δεν βρισκόμασταν μπροστά όταν ο Πέτερ Σόλμπεργκ υπέγραφε τη συμφωνία με τη Citroen για την αγορά δύο C4 WRC. Άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έκανε καμιά ειδική συμφωνία με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Κε(σ)νέλ. Ξέρετε του τύπου, "θα έχεις έκπτωση στα ανταλλακτικά αν βοηθήσεις τους οδηγούς μας".

Ο Μίκο Χίρβονεν ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογής του Σόλμπεργκ να επιλέξει να παραμείνει πρώτος την Παρασκευή (05/03), ώστε να οδηγήσει το Ράλι Μεξικό το Σάββατο (06/03). Ο Κε(σ)νέλ περίμενε την ερώτηση και απάντησε ήρεμα "όχι, δεν έχουμε συμφωνία με τον Σόλμπεργκ".

"Ο Πέτερ κάνει ό,τι θελει. Δεν υπάρχουν φήμες. Νομίζω ότι την Παρασκευή (05/03) ήθελε να είναι πρώτος, γιατί προηγήθηκε ο κακός αγώνας στη Σουηδία. Είναι "ιδιωτικός" οδηγός, οπότε η πρώτη θέση θα άρεσε στον χορηγό του", τόνισε ο Κε(σ)νέλ) που ετοιμάζεται για το 1-2-3 με τους Σεμπαστιάν Λεμπ-Σεμπαστιάν Οζιέ-Σόλμπεργκ.

"Φανταστείτε αν έκλεινε την ημέρα πίσω στην κατάταξη και είχε προβλήματα στο 2ο σκέλος. Ο χορηγός του δεν θα ήταν ευχαριστημένος. Θα του έλεγαν: "Τι κάνεις";

Ο Σόλμπεργκ τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφαση του να ξεκινήσει πρώτος το Σάββατο (06/03), παρά το γεγονός ότι τα πράγματα πήγαν στραβά και έχασε πολύ χρόνο για να πέσει τρίτος. Οι χορηγοί του, ισχυρίστηκε, ότι ικανοποιήθηκαν που τον είδαν να οδηγεί τον αγώνα.

Ας μη ξεχνάμε ότι πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχθηκε ότι ίσως αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στην οποία θα αγωνίζεται με τη δική του ομάδα. Τα βάρη, τα έξοδα και οι ευθύνες είναι πολλές για την πλάτη του.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...