Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποτελέσματα F1 στο Μπαχρέιν. Ο Αλόνσο νικητής!


Κάτι παραπάνω από ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Ferrari τη φετινή σεζόν στην Formula 1! Ο Φερνάντο Αλόνσο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σεμπάστιαν Φέτελ, τον προσπέρασε και πήρε την καρό σημαία στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Scuderia.

Μάλιστα, ο Ισπανός πρώην πιλότος της Renault κατάφερε μαζί με τον team mate του Φελίπε Μάσα να κάνουν το 1-2 για την ομάδα του Μαρανέλο, η οποία είχε να πανηγυρίσει τη νίκη από τον περασμένο Αύγουστο με τον Κίμι Ράικονεν στο Βέλγιο.

Ωστόσο, η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην αγωνιστική δράση δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι οπαδοί του Γερμανού εφτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο 41χρονος, που γύρισε στις πίστες με τα χρώματα της Mercedes GP, τερμάτισε στην έκτη θέση, μία πίσω από τον ομόσταυλό του Νίκο Ρόζμπεργκ.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Λούις Χάμιλτον, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπόρεσε να κρατήσει την πρώτη θέση από την οποία ξεκίνησε, ολοκληρώνοντας τον αγώνα του στην τέταρτη θέση. Από τις νεοεισαχθείσες ομάδες, μόνο η Lotus κατάφερε να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην πίστα Σακχίρ.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από την πρώτη εκκίνηση της χρονιάς, καθώς το μονοθέσιο του Μαρκ Γουέμπερ έβγαλε καπνούς, με αποτέλεσμα ο Βιτάλι Πετρόφ να συγκρουστεί με τον Άντριαν Σούτιλ, πράγμα που οδήγησε και τους δύο πιλότους στην εγκατάλειψη.

Τα αποτελέσματα:

1. Φερνάντο Αλόνσο Ferrari 1ώρα 39:20.396
2. Φελίπε Μάσα Ferrari +16.0 secs
3. Λούις Χάμιλτον McLaren-Mercedes +23.1
4. Σεμπάστιαν Φέτελ RBR-Renault +38.7
5. Νίκο Ρόζμπεργκ Mercedes Benz GP +40.2
6. Μίκαελ Σουμάχερ Mercedes Benz GP +44.1
7. Τζένσον Μπάτον McLaren-Mercedes +45.2
8. Μαρκ Γουέμπερ RBR-Renault +46.3
9. Τόνιο Λιούτζι Force India-Mercedes +53.0
10. Ρούμπενς Μπαρικέλο Williams-Cosworth +62.4
11. Ρόμπερτ Κούμπιτσα Renault +69.0
12. Αντριαν Σούτιλ Force India-Mercedes +82.9
13. Χαϊμέ Αλγουερσουάρι STR-Ferrari +92.6
14. Νίκο Χούλκενμπεργκ Williams-Cosworth +1 Lap
15. Χέικι Κοβαλάινεν Lotus-Cosworth +2 Laps
16. Σεμπάστιαν Μπουεμί STR-Ferrari +3 Laps
17. Γιάρνο Τρούλι Lotus-Cosworth +3 Laps

Εγκατέλειψαν:

Πέντρο ντε λα Ρόσα ΒMW Sauber-Ferrari
Μπρούνο Σένα HRT-Cosworth
Τίμο Γκλοκ Virgin-Cosworth
Βιτάλι Πετρόφ Renault
Καμούι Κομπαγιάσι BMW Sauber-Ferrari
Λούκας ντι Γκράσι Virgin-Cosworth
Καρούν Τσάντχοκ HRT-Cosworth

Βαθμολογία Οδηγών:

1. Φερνάντο Αλόνσο 25
2. Φελίπε Μάσα 18
3. Λιούς Χάμιλτον 15
4. Σεμπάστιαν Φέτελ 12
5. Νίκο Ρόσμπεργκ 10
6. Μίκαελ Σουμάχερ 8
7. Τζένσον Μπάτον 6
8. Μαρκ Γουέμπερ 4
9. Βιταντόνιο Λιούτσι 2
10.Ρούμπενς Μπαρικέλο 1

Βαθμολογία Κατασκευαστών:

1. Ferrari 43
2. McLaren-Mercedes 21
3. Mercedes Benz GP Ltd 18
4. RBR-Renault 16
5. Force India-Mercedes 2
6. Williams-Cosworth 1
7. Renault 0
8. STR-Ferrari 0
9. Lotus-Cosworth 0
10. BMW Sauber-Ferrari 0
11. HRT-Cosworth 0
12. Virgin-Cosworth 0
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...