Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Grand prix Αυστραλίας - τα αποτελέσματα


Νικητής του σημερινού απρόβλεπτου Grand prix στην Αυστραλία, ο Jenson Button με McLaren-Mercedes. Πίσω του η έκπληξη του αγώνα, ο Robert Kubica με Renault.
Στην 3η θέση ο Felipe Massa με Ferrari. Πίσω του, αλλά και εκτός βάθρου ο team-mate του, Fernando Alonso .
5ος ο Nico Rosberg για λογαριασμό της Mercedes Gp, ενώ στη 6η θέση ο Lewis Hamilton με McLaren-Mercedes. 7ος ο Vitantonio Liuzzi με την δυνατή και φέτος Force India-Mercedes. Στην 8 θέση βρέθηκε ο Rubens Barrichello με Williams, ενώ τη βαθμολογούμενη 10άδα συμπλήρωσαν, Mark Webber (RBR-Renault) και Michael Schumacher με Mercedes Gp.

Συνοπτικά θα λέγαμε για έναν καλό αγώνα με πολλά προσπεράσματα και απρόβλεπτη εξέλιξη. Στα απρόβλεπτα και η ατυχία του Sebastian Vettel που για δεύτερη συνεχόμενη φορά έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Σήμερα ήταν ένα πρόβλημα στα φρένα της RBR-Renault, χάνοντας τον έλεγχο του μονοθεσίου, που είχε ως αποτέλεσμα την έξοδο, λίγους γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. Όπως ο ίδιος δήλωσε: "Μου σπάσανε τα @ρχ..@! Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν ήταν κανενός το φταίξιμο, αλλά πρέπει να ανέβουμε στη κορυφή και για να γίνει αυτό πρέπει να δούμε καρό σημαία."

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:


Θέση/Οδηγός/Ομάδα/Πόντοι
1. Jenson Button (McLaren-Mercedes)25
2. Robert Kubica (Renault)18
3. Felipe Massa (Ferrari)15
4. Fernando Alonso (Ferrari) 12
5. Nico Rosberg (Mercedes Gp)10
6. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes)8
7. Vitantonio Liuzzi (Force India-Mercedes)6
8. Rubens Barrichello (Williams)4
9. Mark Webber (RBR-Renault)2
10. Michael Schumacher (Mercedes Gp)1
11. Jaime Alguersuari (STR-Ferrari)
12. Pedro de la Rosa (BMW Sauber)
13. Heikki Kovalainen (Lotus)
14. Karun Chandhok (HRT F1)
Ret Timo Glock (Virgin) (Force India-Mercedes)
Ret Lucas di Grassi (Virgin)
Ret Sebastian Vettel (RBR-Renault)
Ret Adrian Sutil (Force India-Mercedes)
Ret Vitaly Petrov (Renault)
Ret Bruno Senna (HRT F1)
Ret Sebastien Buemi (STR-Ferrari)
Ret Nico Hulkenberg (Williams)
Ret Kamui Kobayashi (BMW Sauber)
Ret Jarno Trulli (Lotus)
πηγή


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...