Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίσημη ανακοίνωση της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Παζαρόπουλος


Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Η εταιρεία Kosmocar A.E. πρωτοπορεί κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια. Η αξιοπιστία της στις σχέσεις συνεργασίας με όλους τους συναλλασσόμενους μαζί της και ειδικότερα με το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων και Συνεργατών Service καθώς και με τους πελάτες των μαρκών Volkswagen και Audi είναι παραδειγματική. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την εμπορική της πολιτική, η Kosmocar A.E. τιμολογεί και ταυτόχρονα παραδίδει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση των αυτοκινήτων στους επίσημους εμπόρους της, αφού προηγούμενα έχει λάβει πλήρη εξόφληση της αξίας αυτών.


Στα πλαίσια αυτά δεν είναι κατανοητές οι πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας Σ. Κ. Παζαρόπουλος Α.Ε. με τις οποίες προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη για την μη παράδοση των αυτοκινήτων που οφείλει στους πελάτες της στην Kosmocar A.E. Όλα τα αυτοκίνητα πελατών που η εταιρεία Σ.Κ. Παζαρόπουλος Α.Ε. έχει εξοφλήσει στην Kosmocar A.E. έχουν ήδη παραδοθεί και τιμολογηθεί μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση τους στην Σ.Κ. Παζαρόπουλος Α.Ε. και επομένως δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε καθυστέρησης παράδοσης αυτών στους δικαιούχους τους.

Έχει περιέλθει στην γνώση μας μέσω παραπόνων πελατών και μέσω της ενημέρωσης που λάβαμε από την Σ.K. Παζαρόπουλος Α.Ε., ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων πελατών για τα οποία η Kosmocar Α.E. δεν έχει λάβει καμία εξόφληση, παρότι τα αυτοκίνητα αυτά έχουν εξοφληθεί στην Σ.Κ Παζαρόπουλος Α.Ε. Η Kosmocar A.E. κατανοώντας την ανησυχία των ενδιαφερομένων πελατών, λόγω της σοβαρότητας του ανωτέρω γεγονότος, εξετάζει τις συνέπειες του θέματος και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί σχετικά».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...