Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου ΑΟΛΑΠ: 32ο Ολυμπιακό Ράλλυ


Δελτίο Τύπου ΑΟΛΑΠ

Οι Άρης Βωβός – ΕΛ ΕΜ (Mitsubishi Lancer EVO 9) είναι οι μεγάλοι νικητές του 32ου Ολυμπιακού Ράλλυ, που διοργάνωσε η ΑΟΛΑΠ μαζί με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και της Φολόης, το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Μαρτίου 2010. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός στην εξέλιξή του και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στους νικητές και τους Κύπριους Νίκο Θωμά και Άγγελο Λοΐζίδη (Mitsubishi Lancer EVO 9), με μονομαχίες στα δέκατα του δευτερολέπτου. Οι δεύτεροι όμως είχαν τη στιγμή τους και εγκατέλειψαν στην έκτη ειδική διαδρομή Νεμούτα ΙΙ. Μετά από αυτό οι Βωβός – ΕΛ ΕΜ δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν στον αγώνα ξεκινώντας με το δεξί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακκαλής (Subaru Impreza) κατέκτησαν τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, επαναλαμβάνοντας την περσινή τους επιτυχια στον Πύργο. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Βασίλης Κυρίτσης – Νίκος Ζακχαίος (Mitsubishi Lancer EVO 9), μια μεγάλη επιτυχία για το πλήρωμα που μας έχει συνηθίσει σε ασφάλτινες παρουσίες κυρίως. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιωτόπουλος – Αχτίδας (Mitsubishi Lancer EVO 9), Σπανός – Γκότοβος (Subaru Impreza) και οι Κεφαλάς – Πετρόπουλος (Subaru Impreza), που ήταν και οι πρώτοι ανάμεσα στα πληρώματα της ΑΟΛΑΠ. Θριαμβευτές της F2 και της F3 ήταν οι Πάζης – Καρασό (TOYOTA Yaris), που κατέκτησαν τη νίκη και στην Α5 και τερμάτισαν στην 8η θέση γενικής. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των μελών της ΑΟΛΑΠ, Δημόπουλου – Δημητρόπουλου (TOYOTA Starlet), που ήταν οι νικητές της Κατηγορίας Ε, τερματίζοντας στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης. Στην 10η θέση της γενικής και πρώτοι στην Α6 κατετάγησαν οι Ξουριάς – Νικολακοπούλου (Citroen C2 1600). Στα Ιστορικά νικητές του αγώνα ήταν οι Μιχάλης Λυκάκης – Θεόδωρος Χατζηθεοδωρίδης (Ford Escort RS 2000). Στον αγώνα εκκίνησαν 48 πληρώματα και τερμάτισαν 22.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...