Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VITA-350 GPS


Η διαχείριση ενός στόλου οχημάτων γίνεται απλούστερη εάν εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα δορυφορικής και cellular επικοινωνίας.
Οι M2M ασύρματες λύσεις της Advantech προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο συλλογή δεδομένων, επεξεργασία και μετάδοση μέσω GSM/GPRS δικτύων, ενημέρωση από απόσταση της κατάστασης του φορτίου ενός οχήματος, ενώ γίνεται σημαντική εξοικονόμηση πόρων στο κέντρο διοίκησης και διαχείρισης στόλου.


Πιστοποιημένη GPS Tracking συσκευή
Το VITA-350 είναι μία πιστοποιημένη (E-Mark/MIL-810F/ISO-7367) συσκευή ανίχνευσης θέσης οχημάτων, η οποία παρέχει μέσω GPS και tri-band GSM/GPRS συνδεσιμότητα και με άλλες φορητές συσκευές η συσκευές αυτοματισμού μέσα σε φορτηγά και άλλα οχήματα μεταφοράς.
Με ένα 16-channel GPS module, μία RS232 πόρτα και 10 programmable GPIO pin-outs, το VITA-350 επιτρέπει ανίχνευση θέσης μέσω GPS, ασύρματη μετάδοση πληροφοριών και ενημέρωση της κατάστασης του οχήματος από απόσταση.

M2M Utility Software For Easy Integration
Το Advantech M2M utility λογισμικό παρέχει λειτουργίες για παραμετροποίηση M2M εφαρμογών, σε περιβάλλον Windows XP και Windows CE.
advantech.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...