Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέχεια ανακλήσεων για Toyota...


- H Toyota Ελλάς καλεί για προληπτικό έλεγχο 270 Prius 3ης γενιάς
- Νέα παγκόσμια ανάκληση 400.000 Toyota Prius
- Επίσημη ενημέρωση από την Toyota για το θέμα της ανάκλησης

Η Τoyota ανακοίνωσε την Τετάρτη 17/2 ότι ερευνά πιθανό ελάττωμα στην υποβοήθηση του τιμονιού στο μοντέλο Corolla και ότι ενδέχεται να ανακαλέσει κάποια αυτοκίνητα, εάν πράγματι διαπιστωθεί πρόβλημα.

«Σύμφωνα με τη δική μας έρευνα, ο οδηγός αισθάνεται κάποια αντίσταση στο τιμόνι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Σινίσι Σασάκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. «Εάν πρόκειται για ελάττωμα, θα κάνουμε ανακλήσεις. Ερευνούμε το ζήτημα, αλλά ο αριθμός των παραπόνων δεν είναι ούτε 100», συμπλήρωσε ο κ. Σασάκι.

Η Τoyota ανακοίνωσε επίσης ότι πρόκειται να προσθέσει στα καινούρια αυτοκίνητά της ένα επιπλέον σύστημα που θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό, πατώντας συγχρόνως το πεντάλ του φρένου και του γκαζιού, να σβήσει τον κινητήρα, σε περίπτωση προβλήματος. Το μέτρο αυτό αφορά τα καινούρια μοντέλα που θα παραχθούν και θα διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από τη διοίκηση της αυτοκινητοβιομηχανίας έγινε επίσης γνωστό ότι ζήτησε από έναν ανεξάρτητο οργανισμό να διεξάγει νέους τεχνικούς ελέγχους στο σύστημα διεύθυνσης και το πεντάλ του γκαζιού, ύστερα από προβλήματα που αναφέρθηκαν στην τελευταία γενιά των υβριδικών αυτοκινήτων Prius, τα οποία επίσης ανακλήθηκαν.
ΤΑ ΝΕΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...