Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακροτελεύτια πράξη στο σίριαλ της εξαγοράς της Saab από την Ολλανδική Spyker

Η Spyker Cars Ν.V επιβεβαίωσε οτι ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την εταιρεία GM για την αγορά της Saab Automobile AB. Η Saab Automobile και η Spyker Cars θα λειτουργούν ως αδελφές εταιρείες κάτω από την ομπρέλα της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών του Αμστερνταμ. Αυτή η συναλλαγή διασφαλίζει το μέλλον της Saab Automobile και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη μάρκα.

Ο Victor Muller, Διευθύνων Σύμβουλος της Spyker Cars N.V δήλωσε: « Είμαστε ενθουσιασμένοι - το μέλλον της Saab είναι πλέον διασφαλισμένο. Από σήμερα θα συγκεντρώσουμε όλες μας τις προσπάθειες στην αναγέννηση της Saab και στην μεταμόρφωση της σε μια βιώσιμη και κερδοφόρο εταιρεία. Θα ενισχύσουμε την συναισθηματική εμπειρία μεταξύ των οδηγών Saab και των αυτοκινήτων τους και θα εστιάσουμε στα ιστορικά σημεία δύναμης της μάρκας στον τομέα της ανεξάρτητης σκέψης, αεροναυπηγικής κληρονομιάς και οικολογικών επιδόσεων και αγωνιστικού προφίλ, κάτω από την ουσιαστικότερη έννοια της διαφορετικότητας.

Με αυτή την εξαγορά προσθέτουμε κατά προσέγγιση 15 ευρώ ανά μετοχή σε κοινές μετοχές και 60 ευρώ σε περουσιακά στοιχεία. Με ένα καλά χρηματοδοτούμενο επιχειρηματικό σχέδιο στη διάθεση μας, ανυπομονούμε να εργαστούμε με τη στελεχιακή ομάδα της Saab για την πραγματοποίησή του και να προσφέρουμε συναρπαστικά νέα προϊόντα στους πελάτες μας».

O Jan Ake Jonsson, Διευθύνων Σύμβουλος της Saab Automobile AB είπε: «Η σημερινή ανακοίνωση είναι σπουδαία για τους πελάτες, τους αντιπροσώπους, τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους μας ανά τον κόσμο, το επίπεδο πάθους και υποστήριξης στη μάρκα τους τελευταίους μήνες ήταν αξιοσημείωτο και αυτό προμηνύει ένα θετικό μέλλον. Τώρα ο στόχος μας είναι η εκτέλεση του επιχειρηματικού μας σχεδίου, ξεκινώντας με το λανσάρισμα του νέου 9-5, αργότερα μέσα στη χρονιά, και με τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των εργαζομένων μας και των επιχειρηματικών μας συνεργατών, έχω την πεποίθηση οτι θα επιτύχουμε».

«Αυτή η συναλλαγή αντιπροσωπεύει την επιτυχή έκβαση μηνών σκληρής δουλειάς και εντατικών διαπραγματεύσεων, και τα δύο στοχεύοντας ένα βιώσιμο μέλλον για αυτή τη μοναδική μάρκα και είμαστε ευτυχείς με τη θετική έκβαση» είπε ο John Smith, Αντιπρόεδρος της GM στον τομέα Corporate Planning & Αlliances. "Είναι σπουδαία μέρα για τους εργαζομένους στη Saab, τους αντιπροσώπους και τους προμηθευτές και επίσης εξίσου σπουδαία για εκατομμύρια πελάτες και φίλους της Saab παγκοσμίως".
nooz.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...