Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

LG Best Post Awards 2009: Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία για την Ελληνική κοινότητα των Social Media




Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2010 – Σε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η LG Electronics Ελλάς στο Nixon, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν οι νικητές με τα καλύτερα posts για τα βραβεία “Best Post Awards 2009”. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της LG, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της ελληνικής blogo-σφαιρας και αφορούσε στη ψηφοφορία των καλύτερων δημοσιεύσεων στα ελληνικά blogs για το 2009.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις, μέσα από τον δικτυακό τόπο www.bestpostawards.gr, όπου οι χρήστες πρότειναν τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα σε κάθε μία από τις πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες. Στη συνέχεια ψήφισαν τα αγαπημένα τους posts ανά κατηγορία, αναδεικνύοντας τους 5 πρώτους τυχερούς νικητές, οι οποίοι κέρδισαν την εκπληκτική Slim LED LCD οθόνη W86L 24” της LG, αλλά και τους υπόλοιπους 10 νικητές στη 2η και 3η θέση, που παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα. Συγκεκριμένα οι πέντε κατηγορίες του διαγωνισμού, για τις οποίες οι χρήστες κλήθηκαν να προτείνουν άρθρα και να ψηφίσουν ήταν οι εξής: Περιβάλλον, Μηχανοκίνηση, Πολιτισμός, Ταξίδια και Τεχνολογία.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των χρηστών υπήρξε θερμή, γεγονός που φάνηκε από τα 40.000 page views της ιστοσελίδας του διαγωνισμού, ενώ κατά τη διάρκεια των 2 μηνών που ο διαγωνισμός ήταν σε εξέλιξη, προτάθηκαν συνολικά 295 posts στις 5 κατηγορίες. Επιπλέον, πάνω από 1.400 εγγεγραμμένοι χρήστες ψήφισαν τα προτεινόμενα blog posts, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την έμπνευση και τη δημιουργικότητα της κοινότητας των bloggers. Η τελική ψηφοφορία επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις και αξιομνημόνευτες βραβεύσεις, φέρνοντας κοντά χρήστες και bloggers που ταξίδεψαν από πολλές γωνιές της Ελλάδας, αλλά και της γειτονικής Τουρκίας, για να παρευρεθούν σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση.

Η LG Electronics, επιδιώκει να είναι πάντα παρούσα στα νέα Μέσα και το Ίντερνετ, ενισχύοντας τη δυναμικότητα των ελληνικών blogs. Στόχος της εταιρείας είναι τα Best Post Awards να διοργανωθούν εκ νέου το 2010 και να εδραιωθούν ως ετήσιος θεσμός για την online κοινότητα.


Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, τις οικιακές συσκευές και την κινητή επικοινωνία, απασχολώντας περισσότερους από 84.000 εργαζομένους σε 115 μονάδες και 84 θυγατρικές παγκοσμίως. Με ετήσια έσοδα για το 2008 που ξεπερνούν τα $ 44,7 δισεκατομμύρια, η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές, Κλιματισμός και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, προϊόντων ήχου και εικόνας, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών και πλυντηρίων ρούχων. Η LG έχει υπογράψει μια μακροχρόνια συμφωνία για να γίνει ταυτόχρονα Παγκόσμιος Χορηγός της Formula 1™ και Τεχνολογικός Συνεργάτης στην Formula 1™. Ως μέρος αυτής της υψηλής συνεργασίας, η LG αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα σε θέματα marketing και αγώνων (designations) ως Eπίσημος πάροχος ηλεκτρονικών ειδών, κινητών τηλεφώνων και συσκευών επεξεργασίας δεδομένων της Formula 1™. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.lge.com.


Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη, ιδρύθηκε το 2002 ως θυγατρική εταιρεία, η LG Electronics Ελλάς, η οποία θα συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος της είναι η κατάκτηση μιας ηγετικής θέσης στην Ελληνική αγορά, ένας στόχος εξαιρετικά φιλόδοξος σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά με απαιτητικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Re:public
Γιώργος Δημητρίου
Account Manager
e-mail: g.dimitriou@republic-coms.gr,
τηλ: 219 9991808
ή μπείτε στο ελληνικό web-site της LG: www.lge.com/gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...