Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία Coca-Cola 3Ε και Fiat Group Automobiles Hellas



Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Fiat Group Automobiles Hellas, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους που προβλέπει την απόκτηση στόλου «πράσινων» αυτοκινήτων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη δέσμευση των δύο εταιρειών στην προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση εκπομπών CO2.

Με τη συνεργασία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα εμπλουτίσει το στόλο οχημάτων της με αυτοκίνητα της Fiat που περιλαμβάνουν το πρωτοποριακό σύστημα eco:Drive, που βελτιώνει τον τρόπο οδήγησης, προκειμένου οι οδηγοί τους να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες εξοικονόμησης καυσίμου και χρημάτων και φυσικά μείωσης των εκπομπών CO2. Το Eco:Drive εξοικονομεί καύσιμα και ασφάλεια μέσα από την ανάλυση δεδομένων της οδήγησης και προσφέροντας συμβουλές για τη σωστή και οικολογική οδήγηση.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έρχεται να ενισχύσει την συνεχή επένδυση των δύο εταιρειών σε μία επιχειρηματική στρατηγική που ενσωματώνει και προωθεί τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί έναν από τους τέσσερεις βασικούς άξονες της στρατηγικής της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας: περιβάλλον, κοινωνία, αγορά, χώρο εργασίας. Επιδιώκει την εξοικονόμηση ενέργειας, ενσωματώνει στη λειτουργία της διαδικασίες για την ανακύκλωση στερεών και υγρών αποβλήτων και μεριμνά για τις κλιματικές αλλαγές, μέσα από καινοτομικές δράσεις, όπως η εισαγωγή «πράσινων» ψυγείων τελευταίας τεχνολογίας στα σημεία πώλησης, που βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, η δημιουργία μίας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο Σχηματάρι, ως μέρος του ευρύτερου προγράμματος του Ομίλου Coca-Cola Hellenic, όπου ανήκει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, για 15% μείωση των εκπομπών CO2, και η εισαγωγή του προγράμματος Eco-Driving, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας και οικολογικής οδήγησης. Αυτό το πρόγραμμα ενδυναμώνεται με τη σημερινή ανακοίνωση της συνεργασίας της εταιρείας με τη Fiat.

Η Fiat, ως μία εταιρεία που αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό της προς το περιβάλλον, είναι αναγνωρισμένη για τρία συνεχή έτη ως η Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία με τα χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια για εισαγωγή νέων τεχνολογιών και εφαρμογών που συμβάλλουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, όπως η εισαγωγή του νέου συστήματος ελέγχου του μείγματος και της καύσης MultiAir, το οποίο εξασφαλίζει μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 10% και η δημιουργία του eco:Drive, που συνέβαλε μέχρι σήμερα στη βελτίωση του τρόπου οδήγησης περισσότερων από 30.000 οδηγών, μειώνοντας κατά 2,5 τόνους τις εκπομπές CO2.

Ο κ. Βασίλης Λώλας, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, Coca-Cola Τρία Έψιλον αναφέρει: « Με 41 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης και συνεχούς ανάπτυξης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Έτσι, η επιχειρηματική μας στρατηγική εστιάζει στο να απαντά στις καταναλωτικές ανάγκες συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Η σημερινή ανακοίνωση με τη Fiat αναδεικνύει αυτή τη στρατηγική και αποδεικνύει ότι με το σωστό συνεργάτη και τη σωστή επιχειρηματική φιλοσοφία, μπορούμε να ενσωματώσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στην καθημερινή μας δραστηριότητα».

Ο κ. Enrico Atanasio, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas προσθέτει: «Η συμφωνία με την Coca Cola Τρία Έψιλον δεν είναι για εμάς μόνο μία εμπορική επιτυχία, αλλά αποτελεί μία επιβεβαίωση και επιβράβευση της σταθερής προσήλωσής μας στην ενίσχυση της προσπάθειας για προστασία τους περιβάλλοντος και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Πιστεύουμε ότι, πέρα από την αναγκαία εξέλιξη της τεχνολογίας προς αυτή την κατεύθυνση, η προσφορά εφαρμογών σαν το eco:Drive συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και ενεργό συμμετοχή και των ίδιων των πολιτών σ' αυτή την προσπάθεια, στοιχείο που αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιτυχία της».
nooz.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...