Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο ελαστικό της Bridgestone για Ferrari και Aston Martin…


Ένα νέο ελαστικό παρουσίασε πρόσφατα η Bridgestone και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που τα οχήματά τους κοστίζουν μία περιουσία. Ο λόγος για το Potenza S001, τη νέα γενιά σπορ ελαστικών υπέρ υψηλών επιδόσεων το οποίο ξεκίνησε να τοποθετείται σε δύο σπορ αυτοκίνητα που ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και φυσικά να οδηγήσουν. Συγκεκριμένα η Aston Martin Rapide και η Ferrari F458 Italia, χρησιμοποιούν σαν πρώτη τοποθέτηση το εν λόγω ελαστικών γεγονός που μαρτυρά και την ποιότητα του Potenza S001. Η Aston Martin Rapide θα έχει τέσσερις πόρτες Σχεδιασμένο για μέγιστες σπορ επιδόσεις, προσφέρει κορυφαία αποδοτικότητα με μειωμένη αντίσταση κύλισης. Ο μοναδικός χαρακτήρας αυτού του ασύμμετρου ελαστικού αποτυπώνεται στην εξωτερική περιοχή του πέλματος, χάρη στα φαρδιά, άκαμπτα «υψηλής πρόσφυσης» μπλοκ των ώμων, τα οποία παράγουν μέγιστη επαφή με τον δρόμο. Οι επιδόσεις στον χειρισμό ενισχύονται από την έντονη και ενεργή αλλά χωρίς ιδιαίτερο βάρος ενίσχυση στην περιοχή της βάσης, η οποία αυξάνει την επιμήκη ακαμψία, παράγοντας το στιβαρό φρενάρισμα που απαιτείται, για την πρόσφυση στις στροφές και την οδηγική άνεση, ενώ παράλληλα διατηρείται η κάθετη ακαμψία. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι οι επιδόσεις ακόμα στο βρεγμένο οδόστρωμα. Και αυτό διότι ο σχεδιασμός με τις φαρδιές αυλακώσεις παρέχει γρήγορη απομάκρυνση του νερού. Τέλος, η ελαφρύτερη κατασκευή του σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Potenza προσφέρει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου ενώ έχει μειωθεί και κατά 10% η αντίσταση κύλισης. Το Potenza S001 διατίθεται σε 19 διαστάσεις για ζάντες από 18 έως και 20 ίντσες.
inews.gr





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...