Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alonso: «Το καλύτερο μονοθέσιο που είχα ποτέ!»


Οι δοκιμές της Jerez...

Η Ferrari, μετά το περσινό «στραπάτσο», ξεκινά τη νέα σεζόν με αισιοδοξία. Στις τάξεις της έχει πλέον τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Fernando Alonso και το φετινό της μονοθέσιο, η F10, έχει δώσει θετικό δείγμα γραφής στις δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.


Αυτές τις δύο εβδομάδες στη Jerez η ιταλική ομάδα δεν κυνήγησε τους απόλυτους χρόνους αλλά έδειξε μεγάλη ικανότητα και σταθερότητα στους πολλούς συνεχόμενους γύρους. Ο νεοφερμένος Alonso έδωσε το στίγμα της προσπάθειας της ομάδας του, λέγοντας ότι το μονοθέσιο που οδήγησε σε Βαλένθια και Jerez είναι το καλύτερο που είχε στην καριέρα του.

Μετά το τέλος των δοκιμών στη Jerez ο Fernando Alonso μίλησε στους Ισπανούς δημοσιογράφους και είπε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε απαισιόδοξοι. Μέχρι σήμερα, είναι το καλύτερο μονοθέσιο που είχα ποτέ στα χέρια μου. Στις δύο ημέρες που οδήγησα εδώ είχε λιακάδα και η πίστα ήταν στεγνή, έτσι έκανα περισσότερη δουλειά από όση περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην αξιοπιστία».

Ο Ισπανός προειδοποίησε επίσης τους αντιπάλους της ομάδας του ότι η Ferrari δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές της δυνατότητες: «Οι Red Bull, McLaren και Renault ήταν πολύ γρήγορες και έδειξαν τα χαρτιά τους ενώ εμείς ακόμα κρατάμε κρυφά τα δικά μας. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Αν βρισκόμουν σε άλλη ομάδα θα κοίταζα τι κάνουν στη Ferrari, γιατί όλα πάνε πολύ καλά. Ίσως εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι τα μικρά stint με λίγα καύσιμα στο μονοθέσιο. Εκεί οι McLaren και Red Bull ήταν ταχύτερες και θα είναι το σημείο αναφοράς για να βελτιώσουμε την F10 στις επόμενες δοκιμές στη Βαρκελώνη».
new.e-go.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...