Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός After Sales Citroen


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καμπάνια After Sales της Citroën τον Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς. Χάρη στη μεγάλη αποδοχή της καμπάνιας από τους πελάτες της μάρκας, η Citroën επαναλαμβάνει τον διαγωνισμό After Sales το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Συγκεκριμένα, από 1η Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου 2010 όλοι οι πελάτες της μάρκας οι οποίοι θα επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της Citroën για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους, θα λαμβάνουν 15% έκπτωση στα ανταλλακτικά και 15% έκπτωση στην εργασία. Η εν λόγω ενέργεια αφορά σε επιλεγμένες εργασίες service όπως τακάκια και δίσκους φρένων, αμορτισέρ, σφαίρες ανάρτησης, ελαστικά, μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες, εξάτμιση και λιπαντικά.

Όμως η καμπάνια συνεχίζεται απευθυνόμενη σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Για όλους τους πελάτες-κατόχους Citroën που θα επισκεφθούν το δίκτυο για την προγραμματισμένη συντήρηση (service) του αυτοκινήτου τους ή την επισκευή μηχανικών-ηλεκτρονικών μερών ή για την τοποθέτηση ελαστικών, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση που θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε μήνα έως και 31 Μαρτίου 2010.

Έπαθλο του διαγωνισμού θα είναι η επιστροφή χρημάτων που δαπανήθηκαν κατά την διέλευση για 30 πελάτες της μάρκας ανά μήνα πανελλαδικά και η κλήρωση ενός Citroën C1 1.000cc.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης που αφορά τους πελάτες Ιανουαρίου. Πρώτη τυχερή η κυρία Ανδριανή Σαντά, η οποία επισκέφθηκε το συνεργείο του εξουσιοδοτημένου διανομέα της Citroën, ΩΜΕΓΑ Ελλάς ΕΠΕ και έφυγε με ένα ολοκαίνουριο Citroën C1!

Ακολουθεί ολοκληρωμένη λίστα με τους νικητές της κλήρωσης Ιανουαρίου 2010:
1. Ανδριανή Σαντά
2. Παναγιώτης Κινικλής
3. Ιωάννης Αθανασίου
4. Ιωάννης Κουφαλής
5. Μιχαήλ Μοχιανάκης
6. Πέτρος Ζωγράφος
7. Μιχαήλ Παπανακλής
8. Βασιλική Σπυρούλη
9. Δημήτριος Ζαγγανάς
10. Κων/νος Μπάστας
11. Ιωσήφ Αρτέμης
12. Θωμάς Γκέγκας
13. Μάρκος Συριόπουλος
14. Λουκρητία Σεφερλή
15. Ιωάννης Σαφαρίκας
16. Ευγενία Μανδρέκα
17. Ευάγγελος Καλοπήτας
18. Όλγα Στοϊου
19. Διονύσιος Κακαβούλης
20. Tiber Costea Ioan
21. Γεώργιος Ρώσσος
22. Δημήτριος Κούσουλας
23. Ιωάννης Καραγιαννόπουλος
24. Ηλίας Ζώης
25. Σταυρούλα Δρούγκα
26. Εμμανουήλ. Μπολανάκης
27. Ανδρέας Αγάς
28. Απόστολος Αναστασίου
29. Γαρυφαλλιά Κουλέλη
30. Χρήστος Μπαμπαλούκας
31. Γεώργιος Τσατσάρης

Wheels & Motors






Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...