Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΤΜ 990 Adventure...


ΚΤΜ 990 Adventure. Τρεις εκδόσεις ένας στόχος.
Το Ταξίδι σε κάθε διαδρομή, σε κάθε έδαφος. Ο ορισμός της περιπέτειας προσφέρεται πλέον στους απαιτητικούς ταξιδιώτες με μια νέα πλήρως εξοπλισμένη έκδοση την ΚΤΜ 990 Adventure T, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, σε ένα συνδυασμό που προσφέρει άνεση, πλούσιο ταξιδιωτικό εξοπλισμό, υψηλή αξιοπιστία και φυσικά τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας Travel Enduro!Συγκεκριμένα η βασική έκδοση του KTM 990 Adventure (ABS, Hazard, παροχή ρεύματος 12V) προσφέρεται στην τιμή των 14.490 € ενώ η πραγματική ευκαιρία ακούει στο όνομα 990 Adventure T (Touring)!
Στην έκδοση Adventure Τ o βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα γνήσια αξεσουάρ της ΚΤΜ Power Parts. Συγκεκριμένα:

-ABS
-Hazard
-Παροχή ρεύματος 12 V στα όργανα (για απευθείας σύνδεση με GPS),
-Θερμαινόμενα γκριπ
-Ψηλή ζελατίνα για μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια
-Tank bag
-Πλαϊνές Βαλίτσες
-Βάση πίσω μπαγκαζιέρας
-Κάγκελα προστασίας

Ποτέ το ταξίδι δεν ήταν πιο εύκολο, άνετο και ασφαλές. Για αυτούς που έχουν απόλυτο ζητούμενο τις απόλυτες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, και το Dakar είναι ο επόμενος προορισμός τους, το Adventure R θα καλύψει κάθε προσδοκία και είναι ετοιμοπαράδοτο στην τιμή των: 15.490€.

Προμηθευτείτε σήμερα την νέα σας ΚΤΜ 990 Adventure από το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Μοτοσυκλετών ΚΤΜ και επωφεληθείτε από τα δύο χρόνια εγγύησης, και το δωρεάν πακέτο Πανευρωπαϊκής Οδική Βοήθεια ΚΤΜ Europ Assistance.
AUTOFREE

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...