Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιαρτάζει τα 100 χρόνια της η Chevrolet...


Στο 80ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Chevrolet προσφέρει μια εικόνα από τα μελλοντικά προϊόντα της που θα κοσμούν τις Ευρωπαϊκές εκθέσεις Chevrolet τα προσεχή χρόνια.

«Μετά το Cruze το 2009 και το Spark το 2010, η επετειακή χρονιά του 2011 θα υποδεχτεί πέντε ακόμα συναρπαστικά μοντέλα Chevrolet για την Ευρώπη», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe, Wayne Brannon. Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει ένα νέο οικογενειακό van, βασισμένο στο πρωτότυπο Orlando και τη θρυλική Chevrolet Camaro, σε coupé και cabrio εκδόσεις.

Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Chevrolet στην Αίθουσα 2 θα είναι το πρωτότυπο Aveo RS, που γιορτάζει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής τον περασμένο μήνα. Το πρωτότυπο είναι ένα δυναμικό εντυπωσιακό hatchback και αποκαλύπτει στοιχεία της επόμενης γενιάς Aveo. Μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο ευρύχωρο από το σημερινό Aveo παραγωγής, το Aveo RS προβάλλει τα προηγμένα σχεδιαστικά στοιχεία του αυτοκινήτου, εσωτερικά και εξωτερικά. Παράλληλα παρουσιάζει τις πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης που θα διαθέτει η επόμενη γενιά. Το πρωτότυπο Aveo RS συνοδεύεται από ένα πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Ecotec 1,4-λίτρων 138 hp (103 kW). Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο σχεδιάστηκε με στόχο μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. «Το Aveo RS δείχνει καθαρά ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων.

Όταν έρθει στην Ευρώπη το 2011, το νέο Aveo θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα εντυπωσιακά νέα Cruze and Spark, τους νέους εκπροσώπους μας στην κατηγορία μικρών και μικρομεσαίων αυτοκινήτων», σχολίασε ο Brannon.





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...