Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2009

OPEL INSIGNIA: BEST SELLER ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ...

...καθώς και τα εξοπλιστικά πακέτα του αυτοκινήτου ανάλογα με την διατιθέμενη έκδοση. Για να δείτε αναλυτικά τα πάντα για το αυτοκίνητο της Opel που ήρθε να σαρώσει τον ανταγωνισμό δείτε την σχετική αναφορά μας από την αρχειοθήκη μας αλλά και το σχετικό Info από την επίσημη Ιστοσελίδα της Opel . Το αρχείο του τιμοκαταλόγου προέρχεται από την επίσημη Ιστοσελίδα της εταιρείας (Opel.gr), είναι "pdf" και χρειάζεστε τον Acrobar Reader για να το ανοίξετε! Επίσης το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι το ...μαγευτικό Opel Insignia OPC!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ: The Belgrade Phantom Official Theatrical Trailer

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

VIDEO: Testdrive - Mercedes S500

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Jaguar SType 2.7D (2004)

netcarshow.com Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

H αγορά έχει παγώσει εν μέσω οικονομικής κρίσης, κι όμως...

...υπάρχουν κάποιοι που δίνουν 300.000 ευρώ για το τελευταίο μοντέλο της υπερπολυτελούς Aston Martin Vantage. Πρόκειται για αυτοκίνητο 517 ίππων με δερμάτινα καθίσματα και ταχύτητες με στροφές στο κόκκινο. Το αυτοκίνητο ανήκει στην ... Μαρία Βιγκοπούλου. troktiko.blogspot Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Mercedes-Benz SL65 AMG (2009)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου; Παντρέψου τον Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό ; Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο; Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε....." Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκιν εκεί κοντά Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι. Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων. Μέχρι να αποκτήσουν κόρη Οι άντρες είναι σαν τα κομπιούτερ. Γι' αυτό οι γυναίκες κρατάνε πάντα backup Πως θα πνίξεις έναν άντρα ; Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του, μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου ; Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της. Ένας άντρας θέλει όλες τις γυ

VIDEO: Mercedes-benz S350

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ξανθιά ο κούκος και τα 200.000 Ευρώ!!!

Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 200.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση: 'Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών;'Οι πιθανές απαντήσεις ήταν: Α) ο κόνδορας; Β) το χελιδόνι; Γ) ο κούκος; Δ) το σπουργίτι; Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει μια φίλη. Η γυναίκα, όμως, απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά. Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει: «Είναι πανεύκολο.

Διάκριση για την Fisker

Μια ακόμα διάκριση κατέκτησε η Fisker με το υβριδικό της Karma, που κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού Spark. Spark λέγεται και η κοινότητα αναγνωρισμένων σχεδιαστών και ανθρώπων της δημιουργίας που υποστηρίζει τα Spark Design and Architecture Awards, η οποία διεξάγει προγράμματα προηγμένης μετεκπαίδευσης και διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις Η.Π.Α. Το βραβείο Spark πήγε στη Fisker ως αναγνώριση για το σύνολο του σχεδίου του Karma, που έδειξε ότι τα υβριδικά αυτοκίνητα δεν πρέπει απαραίτητα να είναι και «βαρετά» σε εμφάνιση και επιδόσεις. «Η αναγνώρισή σου από τόσο διακεκριμένους κριτές στα βραβεία Spark είναι κάτι που πρέπει να υπερηφανεύεσαι», δήλωσε ο Henrik Fisker, αφεντικό της εταιρείας και υπεύθυνος στον σχεδιασμό για κάποια πολύ σημαντικά μοντέλα, όπως η BMW Ζ8 και οι Aston Martin DB9 και V8 Vantage. sportdrive.gr

Dodge Ram Power Wagon (2005)

Ηλεκτρικό Mazda 2

Η Mazda θα προχωρήσει σε πιλοτικό στάδιο δοκιμών με το τελευταίας γενιάς “2”. Συγκεκριμένα το γνωστό μικρομεσαίο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα και οι δοκιμές του θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2010. Το οικολογικό Mazda θα κυκλοφορεί στην πόλη Τσουκάμπα που βρίσκεται κοντά στο Τόκιο προκειμένου να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες. Σκοπός της εταιρείας είναι να εξελίξει τους ηλεκτροκινητήρες έτσι ώστε να μπορέσει να τους μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αυτοκίνητα παραγωγής, κάτι που κάνουν εδώ και καιρό πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες.

F1: Νέα από την McLaren

Η McLaren έχει κάνει το «Colpo Grosso» μέχρι στιγμής στη μεταγραφική περίοδο, εξασφαλίζοντας για του χρόνου τις υπηρεσίες του Jenson Button. Με αυτόν τον τρόπο σχημάτισε ένα πολύ δυνατό δίδυμο, το οποίο αποτελούν δύο διαδοχικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Lewis Hamilton του 2008 και ο Button του 2009. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που πιστεύουν ότι η συνύπαρξη δύο πολύ δυνατών και φιλόδοξων οδηγών στην ομάδα μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, όπως συνέβη παλιότερα με τους Ayrton Senna και Alain Prost. inews Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Ferrari F70

Η F70 είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την εξωτική Enzo και θα αντιμετωπίσει εξίσου κορυφαία supercar σαν τη Lamborghini Reventon και την Bugatti Veyron. Oπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο έργο έχουν οι μηχανικοί της Ferrari που δουλεύουν εδώ και μήνες στο εν λόγω project. Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως η F70 θα είναι μικρότερη, ελαφρύτερη και ταχύτερη απ’ ότι η Enzo και στόχος είναι το συνολικό βάρος να μην ξεπερνά τον ένα τόνο χρησιμοποιώντας ελαφρά υλικά όπως είναι τα ανθρακονήματα, το αλουμίνιο και το πλαστικό. Σχεδιαστικά θα διαθέτει πολλά στοιχεία από την πρωτότυπη Mille Chilli που είχε παρουσιαστεί στη πίστα του Fiorano το 2007. Ωστόσο, μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις θα κρύβεται στο πίσω μέρος της F70 όπου θα υπάρχει πλέον υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας με διπλά turbo (όπως στην F40). Ο τουρμπάτος V8 αναμένεται να αποδίδει περίπου 660 PS, όσο και ο ατμοσφαιρικός 6λιτρος V12 της Enzo. Σχετικά με τις επιδόσεις εκτιμάται πως τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε

Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α (Σύλλογος Εθελοντών για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων)

Ο Σύλλογος εθελοντών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ιδρύθηκε από μια ομάδα κοινωνικά ευαίσθητων πολιτών οι οποίοι βλέπουν το ζήτημα της οδικής ασφάλειας να αποκτά διαστάσεις μείζονος σημασίας αφού σε καθημερινή βάση σημειώνεται κάποιο τροχαίο συμβάν θανατηφόρο η μη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων συγκρούσεων πράγμα το οποίο θα επιτευχθεί με την ενημέρωση του κόσμου και την ευαισθητοποίησή του για τους κινδύνους τέλεσής τους. Πρωτεύουσα σημασία επίσης έχει η συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς σε θέματα κυκλοφορίας – αρμόδιοι για την κατασκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου , Τμήμα Τροχαίας, Δημοτική Αστυνομία κ.α.. Βασική επίσης κρίνεται και η προσφορά εθελοντικής προσφοράς βοήθειας σε θύματα τροχαίων συμβάντων και στους οικείους τους καθώς και η διοργάνωση εκδηλώσεων, διαλέξεων, σεμιναρίων, με σκοπό την επιμόρφωση τόσο των μελών του Συλλόγου, όσο και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη. Σύντομα θα παρουσιαστεί και η ιστοσελίδα μας στην οποία ο

Test Mustang Shelby 500 GT

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

RANGE ROVER girls...

BMW Sauber F1:H ΒΜW συμφώνησε να πουλήσει την ομάδα του Hinwil στον Peter Sauber, υπό τον όρο ότι θα δώσει το «παρών» στο grid του 2010.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη F1 στο τέλος του 2009 και είχε αργότερα ανακοινώσει την πώλησή της στην επενδυτική εταιρεία «Qadbak». Τελικά, η αγοραπωλησία δεν επετεύχθη και αντί αυτού, η βαυαρική εταιρεία θα πουλήσει την ομάδα πίσω στον Peter Sauber, από τον οποίο την αγόρασε το καλοκαίρι του 2005. Ο Peter Sauber είχε ιδρύσει την ομάδα το 1970 και είχε μπει στην F1 το 1993. Ωστόσο, όταν ο Ελβετός έδωσε την ομάδα στην BMW, διατήρησε το 20% των μετοχών. Η BMW δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένη με αυτήν τη λύση, ενώ από την πλευρά του, ο Sauber είναι απόλυτα ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα θα διατηρηθεί στο Hinwil της Ελβετίας, κρατώντας και τους περισσότερους εργαζόμενους. Ο Sauber πιστεύει ότι η ομάδα θα τα πάει περίφημα στην F1, έχοντας εξασφαλίσει κινητήρες από τη Ferrari για το 2010. Το μόνο που αμένει είναι να εγκριθεί η συμμετοχή της από την FIA για να συμμετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα. zougla.gr Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dre

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ!

Δυο κουμπάροι συζητούν: - Βρε κουμπάρα, η γυναίκα μου πήγε στο Παρίσι για να κάνει λέει μία πλαστική, λες να έχει βρεί γκόμενο; - Τι να σου πω, βρε κουμπάρε. Πρέπει να κάνουν καλές πλαστικές στο Παρίσι, γιατί κι εμένα ο άντρας μου το ίδιο μου είπε! Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Fiat 500 (2008) pictures & wallpapers

netcarshow.com

2011 MERCEDES SLK III

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Η βρετανική κατασκευάστρια Lola παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας για να επιστρέψει στη F1 όταν γίνει διαθέσιμη μία θέση στο grid.

Το αφεντικό της Lola, ο Μπάρτιν Μπιράν, είπε ότι η ομάδα έχει ένα μοντέλο της F1 που είναι έτοιμο να αρχίσει το σχέδιο της εταιρείας στο σπορ. Όταν ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου της Lola στη F1, ο Μπιράν, είπε: "Παραμένουμε σε κατάσταση ετοιμότητας για να επιστρέψουμε στη F1. Κατά τη διάρκεια του 2010 μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολύ γρήγορα. Έχουμε το μοντέλο και τα βασικά δεδομένα, την κατασκευή και τα σχέδια, ένα ολόκληρο σασί. Έχουμε επίσης κρατήσει μερικά σημαντικά πρόσωπα του επιτελείου μας τα οποία είχαμε προσλάβει για το αρχικό σχέδιο. Αν βρεθεί η ευκαιρία, τότε η Lola είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να καλύψει μία θέση στο grid πολύ γρήγορα με ένα καλά σχεδιασμένο κι ανταγωνιστικό μονοθέσιο της F1». «Για το 2011, η ομάδα της F1 που αποτελείται από 280 άτομα θα αναλάβει δράση. Σίγουρα καλωσορίζουμε το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο ταιριάζει σχεδόν τέλεια με τις λειτουργίες που έχουμε τώρα στο Χάρτινγκτον. Μία ομάδα της Lola στη F1 θα καλωσόριζε την ε

ΧΙΟΥΜΟΡ...

Λέει ένας άντρας σε μία γυναίκα: - Σπίτι μου, ή σπίτι σου, μωρό μου; - Και στα δύο, λέει η γυναίκα, εσύ σπίτι σου, και εγώ σπίτι μου... Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Πολλές εγκυμοσύνες στη Lada, στη Ρωσία

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Τις τελευταίες βδομάδες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι εγκυμοσύνες και οι άδειες σε γυναίκες στο εργοστάσιο της Lada στη Ρωσία. Μιλάμε για περίπου 5,000 γυναίκες. Ο αριθμός ειναι μεγάλος αλλά υπάρχει λόγος. Οι γυναίκες αυτές... φοβούμενες οτι μπορεί να απολυθούν λόγω της κρίσης που υπάρχει βρήκαν αυτον τον τρόπο, να κάνουν απιδιά. Θα πάρουν άδεια εγκυμοσύνης και δε θα η εταιρεία να τις διώξει. Βέβαια πολλοί ειναι αυτοί που λένε οτι μετά, με ένα παιδί, θα είναι δύσκολο αν τις διώξει να βρουν μια νέα δουλειά. troktiko.blogspot.com Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Aprilia Winter offers σε ειδικές τιμές...

Τα μοντέλα Atlantic 250, Scarabeo 300 και Sportcity CUBE 300 διαθέτουν μοναδική σχεδίαση, προσφέροντας εργονομία, άνεση, χώρους και επιδόσεις ενώ ξεχωρίζουν για την Ιταλική τους φινέτσα! Μποτιλιάρισμα, πρόβλημα στο parking, άγχος… Τώρα όλα αυτά είναι παρελθόν. Απόκτησε σήμερα ένα από τα δημοφιλή μοντέλα Sportcity Cube 300, Scarabeo 300 και Atlantic 250 σε νέες ασυναγώνιστες τιμές! Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των scooters Αprilia η άψογη ποιότητα κατασκευής, οι κορυφαίες επιδόσεις, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και η σταθερότητα. Χαρακτηριστικά που προέρχονται από την αγωνιστική εμπειρία και τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες Αprilia. Atlantic 250 ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει σε οδηγό και συνεπιβάτη, τους πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους και το εργονομικό design. Scarabeo 300 σχεδιασμός υψηλής αισθητικής και μοναδικό στυλ που ξεχωρίζει και αποτελεί το καθημερινό εργαλείο σας στην κίνηση της πόλης. Sportcity CUBE 300 ο μπαλαντέρ στην καθημερινή σας μετακίνηση μέσα και έξω από την πόλη. Σήμερ

Porsche 911 GT3R ΜΕ 480 ΙΠΠΟΥΣ!

Η 911 GT3R θα συμμετάσχει σε μία σειρά αγώνων παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την 911 GT3 Cup S. Κάτω από το καπό της 911 GT3 R εργάζεται ένας εξακύλινδρος μπόξερ 4,0 λίτρων ισχύος 480 ίππων, που μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω σειριακού ασυγχρόνιστου κιβωτίου (τύπου dog-shift) έξι σχέσεων.Το σημείο εκκίνησης για την εξέλιξη της 911 GT3 R που ζυγίζει μόλις 1.200 κιλά ήταν η Porsche 911 GT3 Cup. Χάρη στην κατά 0,2 λίτρα αυξημένη χωρητικότητα του κινητήρα της, η GT3 R διαθέτει 30 ίππους περισσότερους σε σχέση με το μοντέλο Cup, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα βασίζονται στο αυξημένου πλάτους αμάξωμα του σπορ μοντέλου 911 GT3 RS, το οποίο διαθέτει έγκριση για χρήση σε δρόμο.Οι φουσκωτοί θόλοι των τροχών που έχουν προστεθεί στο αμάξωμα, τόσο μπροστά όσο και πίσω, αναδεικνύουν με έμφαση το φαρδύτερο μετατρόχιο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Και όπως όλες οι εκδόσεις δεύτερης γενιάς της 911, η νέα 911 GT3 R διαθέτει επίσης εντυπωσιακά πίσω φωτιστικά σώματα τύπου LED.Η Porsche 911 GT3 R θα πρα

Με δύο κινήσεις λαμβάνετε το μπόνους απόσυρσης

Ξεκινάει άμεσα η καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων για την απόσυρση και την αγορά νέων οχημάτων σε περίπου 73.000 ιδιοκτήτες, που πρόλαβαν να τα αποσύρουν μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου 2009. Σύμφωνα με τη χθεσινή κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Τ. Μπιρμπίλη και Δ. Ρέππα, οι περίπου 73.000 ιδιοκτήτες που απέσυραν τα οχήματά τους, για να εισπράξουν το αντίτιμο πρέπει να προχωρήσουν σε δύο βήματα: 1 Υποβολή στην αρμόδια διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας της βεβαίωσης παραλαβής του οχήματος που αποσύρθηκε μέχρι και 2 Νοεμβρίου 2009. Μαζί συνυποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86, στην οποία αναγράφουν, εκτός των προσωπικών τους στοιχείων, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να κατατεθεί η οικονομική ενίσχυση-κίνητρο απόσυρσης (κυμαίνεται από 500 έως 2.500 ευρώ αναλόγως κυβισμού οχήματος, ενώ για φορτηγά φθάνει μέχρι και 9.000 ευρώ). Του θέματος θα επιληφθούν η νομαρχί

Με δύο κινήσεις λαμβάνετε το μπόνους απόσυρσης

Ξεκινάει άμεσα η καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων για την απόσυρση και την αγορά νέων οχημάτων σε περίπου 73.000 ιδιοκτήτες, που πρόλαβαν να τα αποσύρουν μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου 2009. Σύμφωνα με τη χθεσινή κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Τ. Μπιρμπίλη και Δ. Ρέππα, οι περίπου 73.000 ιδιοκτήτες που απέσυραν τα οχήματά τους, για να εισπράξουν το αντίτιμο πρέπει να προχωρήσουν σε δύο βήματα: 1 Υποβολή στην αρμόδια διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας της βεβαίωσης παραλαβής του οχήματος που αποσύρθηκε μέχρι και 2 Νοεμβρίου 2009. Μαζί συνυποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86, στην οποία αναγράφουν, εκτός των προσωπικών τους στοιχείων, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να κατατεθεί η οικονομική ενίσχυση-κίνητρο απόσυρσης (κυμαίνεται από 500 έως 2.500 ευρώ αναλόγως κυβισμού οχήματος, ενώ για φορτηγά φθάνει μέχρι και 9.000 ευρώ). Του θέματος θα επιληφθούν η

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΞΑΝΘΙΕΣ!

Ήταν κάποτε δύο ξανθιές, που αναρωτιόνταν που κρύβεται άραγε το φως όταν το σβήνουμε, και είχαν βάλει στόχο να το βρουν. Λέει η μία: - Λοιπόν, άκου,θα πάω στο σπίτι μου κι άμα το βρω θα σου τηλεφωνήσω. - Εντάξει, πάω κι εγώ, τα λέμε. - Τα λέμε. Ύστερα απο λίγο παίρνει τηλέφωνο η μία και λέει. -Βρήκα που κρύβεται! - Πουουουουουουου; - Ακου τι θα κάνεις. Θα κλείσεις το διακόπτη και σιγά-σιγά θα ανοίξεις την πόρτα του ψυγείου............

Bentley Continental GT Speed (2008) pictures & wallpapers

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

2011 BMW 3 SERIES

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Renault Clio RS

H Renault από την εποχή του 5 turbo αλλά και του μετέπειτα Williams έχει παράδοση στο να κατασκευάζει με ιδιαίτερη επιτυχία μοντέλα γρήγορα που ξεχωρίζουν για το γνήσιο σπορ χαρακτήρα τους. Συνεχιστές αυτών των καταβολών είναι τα μοντέλα με το λογότυπο RS όπως το τελευταίο Clio (τρίτης γενιάς RS). Εξωτερικά το μοντέλο χαρακτηρίζεται από τα ευμεγέθη φωτιστικά σώματα εμπρός, την αεροτομή στο κάτω τμήμα της μάσκας, τις δύο εξατμίσεις και τη συνολική σχεδίαση που παραπέμπει σε πραγματικό street fighter. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει μεταξύ 8 χρωμάτων για το εξωτερικό, ενώ το εσωτερικό διατίθεται με ανθρακί ταπετσαρία και γκρι δέρμα στα πλαϊνά. Ο κινητήρας των 2,0 λίτρων που φορά το Clio αποδίδει 203 άλογα στις 7.100 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή διαμορφώνεται στα 215Nm στις 5.400σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 225χλμ, ενώ τα πρώτα 100χλμ από στάση έρχονται σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Το ατμοσφαι

2011 FERRARI SCAGLIETTI

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet: Δείτε τα Dream Cars του autocarnet . Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο! Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet. Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

«Σπάει» ταμεία το πιο φθηνό Ι.Χ. του κόσμου, το Tata Nano

«Χρυσοφόρο» αποδεικνύεται για την ΤATA Motors το περίφημο ΤATA Nano, που βάζει τα «γυαλιά» στα μεγαθήρια της αυτοκίνησης. Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ινδίας, η ΤATA Motors, έχει σημειώσει κέρδη άνω των 110 εκατομμυρίων ευρώ στο γ΄ τρίμηνο του 2009. Κοινώς, κέρδος διπλάσιο από το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους. Κι αυτό το οφείλει αποκλειστικά στην έμπνευση του Nano, του πιο οικονομικού αυτοκινήτου παγκοσμίως, με τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.500 ευρώ. Η ΤΑΤΑ έχει ήδη βγάλει στην παραγωγή 7.500 αυτοκίνητα, ενώ στόχος της είναι η κατασκευή όχι λιγότερων από 500.000 ετησίως. Χωρίς την πολυτέλεια του κλιματισμού, των ηλεκτρικών παράθυρων ή του υδραυλικού τιμονιού, το Nano υπερέχει κατά κράτος σε άλλα σημεία. Είναι μόλις 624 κ.ε., ελάχιστου μεγέθους και ασφαλώς της πιο συμφέρουσας τιμής παγκοσμίως. Στόχος των δημιουργών του είναι να κατακτήσουν την Ινδική αγορά, όπου κυριαρχεί η μοτοσικλέτα, αλλά και εκείνους που έως τώρα λόγω φτωχών οικονομικών δεν είχαν σκεφτεί ούτε καν

Scooter στα 300 κ.εκ.

Τα 300άρια είναι τα νέα 250άρια! Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό, είναι γεγονός πως η νέα κατηγορία κυβισμού στα scooter έχει αρχίσει να υπερισχύει αριθμητικά έναντι των «παραδοσιακών» μοντέλων στο ¼ του λίτρου. Ακολουθούν πέντε μοντέλα που αποτελούν χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του είδους. Aprilia Sportcity Cube 300 i.e. – 3.690€ Η αισθητική του Sportcity είναι sport και επιθετική, χωρίς να καταφεύγει σε ακραίες γραμμές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πρακτικότητα και η άνεση θυσιάζονται, αντιθέτως, στοιχεία όπως η σχάρα στο πίσω μέρος, η φαρδιά σέλα και ο χώρος για τα πόδια αποδεικνύουν πως το Sportcity δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε «wannabe Biaggi» 18χρόνους. Ο κινητήρας του δεν είναι άλλος από τον Quasar της Piaggio, με τη χωρητικότητά του αυξημένη στα 287 κ.εκ.. Η ισχύς του παραμένει στα επίπεδα του 250, ωστόσο, η ροπή είναι αυξημένη. Χάρη σε αυτή, αλλά και στις σφιχτές αναρτήσεις, το Sportcity μπορεί να κινηθεί σε sport ρυθμούς, ενώ βασιζόμενο στα πολύ καλά φρένα του, θα καταφέρει ν