Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το TARMAC

Το TARMAC – Track And Road Motorists Action Club, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 17:00, στο KARTODROMO Αφιδνών την ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν για άλλη μια φορά την εμπειρία της συνοδήγησης στην πίστα στα αγωνιστικά αυτοκίνητα πολλών καταξιωμένων οδηγών αγώνων. Σκοπός όλων όπως κάθε χρονιά είναι να δούμε τα παιδικά προσωπάκια τους να χαμογελούν.

Η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο γνωστός κουμπαράς, ώστε να συνεισφέρουμε και οικονομικά στα ιδρύματα. Στο τέλος της ημέρας θα ανοιχτεί και το ποσόν που θα έχει συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στη διοίκηση των δύο Ιδρυμάτων για τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Ο χώρος με την πίστα KARTODROMO, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη.
Θα είναι χαρά μας να σας βρούμε όλους αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:
website : www.tarmac.gr
email: info@tarmac.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6937.907030 6932.533532

Υποστηρικτής Επικοινωνίας : Burn Out

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...