Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Spyker ενδιαφέρεται για τη Saab

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αγοραπωλησία της Saab από την Koenigsegg, η GM που ακόμη έχει στην κατοχή της τη Saab βρίσκεται σε κατάσταση εύρεσης νέου αγοραστή. Οι πληροφορίες λένε πως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει έως το τέλος του Δεκέμβρη, ενώ η Spyker έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πριν δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 24 του Νοέμβρη, ανακοινώθηκε από την GM ότι η συμφωνία μεταξύ Koenigsegg-Saab που είχε ξεκινήσει ούτε λίγο ούτε πολύ από την Ιούνιο, δεν θα ολοκληρωθεί. Έκτοτε η GM βρίσκεται σε κατάσταση εύρεσης αγοραστή για τη σουηδική εταιρεία, αφού όπως η ίδια είχε ανακοινώσει, αν δεν βρεθεί αγοραστής έως το τέλος του έτους το μέλλον της θα είναι αμφίβολο. Οι εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσα στο διάστημα αυτό είναι η κινέζικη Beijing Automotive (BAIC), καθώς και η τράπεζα Merbanco που εδρεύει στην πολιτεία Wyoming των Η.Π.Α. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε όμως, μια εταιρεία κατασκευής περιορισμένου αριθμού σπορ αυτοκινήτων έδειξε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για την ολλανδική Spyker, που επιβεβαίωσε αυτό της το ενδιαφέρον για της αγορά της Saab. H Spyker «μοιάζει» κατά κάποιο τρόπο με την Koenigsegg αφού και οι δύο είναι κατασκευαστές εξωτικών σπορ οχημάτων, ενώ το πιθανότερο είναι ότι αν η συμφωνία μεταξύ των δύο προχωρήσει, η Spyker θα χρησιμοποιήσει της γραμμή παραγωγής της Saab προς όφελος της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...