Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Nissan Qashqai απέσπασε μεγάλη βαθμολογία στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών της JD Power


Το crossover της Nissan κατέλαβε συνολικά την 11η θέση στην έρευνα της JD Power για την ικανοποίηση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων, που διεξήχθη στη Βρετανία για λογαριασμό του περιοδικού What Car. Ήταν μάλιστα η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου της Nissan στη συγκεκριμένη ετήσια έρευνα του βρετανικού περιοδικού ανάμεσα σε ένα εκτεταμένο κατάλογο 101 αυτοκινήτων.

Έχοντας πετύχει την εξαιρετική επίδοση 81,4%, το Qashqai αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία C, εκτοπίζοντας από την κορυφή καταξιωμένα ανταγωνιστικά μοντέλα, όπως το Honda Civic, το VW Golf, το Audi A3, το Ford Focus, το Mazda 3, το Opel Astra και το Renault Megane.

Ταυτόχρονα το Ιαπωνικό αυτοκίνητο, που ως γνωστόν κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland, ήταν τρίτο στην κατηγορία των SUV, πίσω από τα Honda CR-V και Lexus RX, ενώ υποσκέλισε παραδοσιακά αυτοκίνητα της κατηγορίας, όπως τη Mercedes M-Class, τα Land Rover, Discovery, Freelander και Range Rover Sport, αλλά και το Volvo XC90. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τομείς στους οποίους διακρίθηκε ιδιαίτερα το Qashqai, ήταν το χαμηλό κόστος χρήσης, η εξωτερική του εμφάνιση και ο σχεδιασμός του.

Ούτως ή άλλως το Nissan Qashqai είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αυτοκίνητο. Από τον Μάρτιο του 2007 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά έχει πουλήσει πάνω από 400.000 μονάδες, έχοντας καταστεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την αρχή του χρόνου μάλιστα η οικογένεια Qashqai, ενισχύθηκε με την έλευση του Qashqai+2, η οποία διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερο συνολικό μήκος και ένα επιπλέον πτυσσόμενο ζεύγος καθισμάτων σε τρίτη σειρά.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω αποτελέσματα, ο Jim Oliver, διευθυντής διασφάλισης ποιότητας στο εργοστάσιο της Nissan στη Βρετανία, δήλωσε: «Η 11η θέση συνολικά που κατέλαβε το Qashqai στην πρώτη του εμφάνιση στην έρευνα της JD Power, είναι αποτέλεσμα που προέρχεται μέσα από την μακροχρόνια δέσμευση της Nissan σε παγκόσμιο επίπεδο, για την κατασκευή αυτοκινήτων εξαιρετικής ποιότητας, όχι μόνο από την άποψη του σχεδιασμού και της τεχνολογίας, αλλά και με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας μετά την αγορά.

Αυτή η συνολική δέσμευσή μας για την ποιότητα παραμένει βασική προτεραιότητα της Nissan σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι λοιπόν μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους ερευνών που γίνονται από ανεξάρτητους φορείς όπως η DJ Power. Είναι μια αναγνώριση από τους πελάτες μας, και μια απόδειξη για την αφοσίωση όλων των ανθρώπων της Nissan που προσπαθούν σκληρά και ανεβάζουν συνεχώς πιο ψηλά τον πήχη σε όλα τα επίπεδα.».

Ας σημειωθεί τέλος, πως στην Ελληνική αγορά, το Qashqai είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές καινούριο αυτοκίνητο του 2009 συνολικά, με πωλήσεις 6.567 μονάδων, και φυσικά πρώτο στην κατηγορία C των μεσαίων οικογενειακών (Πωλήσεις Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2009, πηγή ΣΕΑΑ).
naftemporiki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...