Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MotoGP: Δύο τιμ μάνατζερ στη Repsol Honda


Ο Νίκι Χέιντεν ισχυριζόταν ότι τόσα χρόνια στο γκαράζ της Repsol Honda έκανε κουμάντο ο μάνατζερ του Ντάνι Πεδρόσα, Αλμπέρτο Πουτς. Τώρα ο Ισπανός απέκτησε και επίσημη θέση. Το 2010 θα είναι ο τιμ μάνατζερ στην ομάδα του "Πεδρομπότ" σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Η Repsol Honda δελέασε με χρήματα τρεις μηχανικούς του Χόρχε Λορένθο και τώρα ακολουθεί πιστά το παράδειγμα της Fiat Yamaha. Το 2010 στη Repsol Honda θα υπάρχουν δύο ομάδες, μία για τον Πεδρόσα και μία για τον Ιταλό Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ακριβώς όπως και στη Fiat Yamaha!

Κι αν στο γκαράζ του Πεδρόσα δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές με τον Μάικ Λέιτνερ να διατηρεί τη θέση του αρχιμηχανικού, η πλευρά του Ντοβιτσιόζο έγινε αγνώριστη. Ο Αυστραλός αρχιμηχανιός Πιτ Μπένσον, ο τελευταίος που είχε μείνει στη Honda από την ομάδα του Τζέρεμι Μπέρτζες, παραχώρησε τη θέση του στον Ραμόν Αουρίν.

Ο Αουρίν ήταν υπεύθυνος τηλεμετρίας μέχρι το 2009 και αντικαταστάθηκε από τον Κάρλο Λιούτσι, μία από τις μετεγγραφές από τη Yamaha. Κουμάντο στο γκαράζ θα κάνει ο Τζιάνι Μπέρτι που συνεργάστηκε με τον "Ντόβι" στην JiR Scot Honda το 2008.

Από ότι φαίνεται οι Ιάπωνες θέλουν να βοηθήσουν τον Ιταλό και πιστεύουν σε αυτόν, παρότι ο αναβάτης από το Φορλί έχασε την 5η θέση στο πρωτάθλημα από τον Κόλιν Έντουαρντς στη δορυφορική Yamaha.

Υπενθυμίζεται ότι το μάρκετινγκ της Repsol Honda έχει αναλάβει ο τέως τιμ μάνατζερ της Ducati Marlboro, Λίβιο Σούπο.
ΠΗΓΗ




Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...