Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη Lotus Τρούλι, Κοβαλάινεν


Τον Γιάρνο Τρούλι και τον Χέικι Κοβαλάινεν ανακοίνωσε η Lotus σήμερα ως το οδηγικό δίδυμο για το 2010, έπειτα από πολλές συζητήσεις και πολλά σενάρια.

Η Lotus θα πραγματοποιήσει το... comeback στη Formula1 το 2010 και σήμερα αναμενόταν να ανακοινώσει τους οδηγούς της. Αυτό έγινε, με τον Γιάρνο Τρούλι και τον Χέικι Κοβαλάινεν να είναι οι δυο που θα τρέξουν με τη μαλαισιανή ομάδα, τη στιγμή που δεν είχαν αμφότεροι ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Το γεγονός αυτό άφησε ικανοποιημένους και τους δυο οδηγούς, κάτι που παραδέχτηκαν στις πρώτες τους δηλώσεις ως οδηγοί της Lotus. «Είναι ένα προνόμιο για μένα να υπογράψω για τη νέα ομάδα της Lotus F1 Racing.

Έχω εντυπωσιαστεί από το μακροπρόθεσμο όραμα της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Τόνι έχει θέσει πολύ φιλόδοξα σχέδια και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτούς τους υψηλούς στόχους.

Είμαι επίσης ικανοποιημένος που θα επιστρέψω στη δουλειά παράλληλα με τον Μάικ Γκασκόιν, με τον οποίο έχω απολαύσει προηγούμενες επιτυχίες σε άλλες ομάδες. Τα πηγαίνω πολύ καλά μαζί του και σέβομαι το στυλ της δουλειάς του.

Η Lotus είναι αληθινά μια εικονική και εμπνευσμένη μάρκα και είναι ωραίο που το όνομα επιστρέφει στη Formula1. Θα ελπίζουμε να εμπνεύσει από την κληρονομιά της Lotus για την ομάδα μας.

Ακόμη, είμαι ικανοποιημένος που θα τρέξω δίπλα στον Χέικι, τον οποίο έχω να απολαύσω στους αγώνες από το 2007 και που φέρνει αξιόπιστη εμπειρία από το χρόνο του με δυο από τις πιο καθιερωμένες ομάδες της Formula1.

Πιστεύω ότι μαζί είμαστε ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά ζευγάρια στο γκριντ και θα είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε επιτυχία στη Lotus για να ξεπληρώσουμε την πίστη στον Τόνι και στην ομάδα που έδειξε σε εμάς», είπε ο Τρούλι.

Από τη μεριά του ο Κοβαλάινεν πιστεύει ότι το οδηγικό τους δίδυμο στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στους αντιπάλους τους. «Είναι φανταστικό να μπω στη Lotus και είμαι ενθουσιασμένος με τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.

Πρόσφατα επισκέφτηκα το εργοστάσιό μας στο Νόρφολκ και ήμουν εντυπωσιασμένος βλέποντας πόσο μακριά έχει έρθει η ομάδα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τότε που προωθήθηκε το Σεπτέμβριο και από το πόσο αποφασισμένοι είναι όλοι να συναντήσουν τους φιλόδοξους στόχους. Ήξερα ότι θα είναι μια φανταστική ευκαιρία να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους.

Πιστεύω ότι με το να διορίσει δυο οδηγούς με την εμπειρία του Γιάρνο και τη δική μου η ομάδα έχει δείξει πόσο αποφασισμένοι είναι να αγωνιστεί με πραγματικά ανταγωνιστικό τρόπο και το δίδυμό μας στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα στους ανταγωνιστές μας».

gazzetta.gr





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...