Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Formula1: Γκρίνιες για τον Σουμάχερ...

"H επιστροφή του Μichael Schumacher στην αγωνιστική δράση μπορεί να χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο της F1, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις. Η ΄Ένωση εργαζομένων της Mercedes είναι εξοργισμένη με την επιλογή της γερμανικής εταιρείας να υπογράψει συμβόλαιο με τον Γερμανό πιλότο, του οποίου οι αποδοχές θα αγγίξουν τα 21.000.000 για διάστημα τριών χρόνων.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Uwe Werner, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την επιλογή της Μercedes: «Μερικοί άνθρωποι τα περνούν δύσκολα και δεν μπορούν να το φανταστούν. Οι εργαζόμενοι θα το καταλάβαιναν αν η Mercedes επέλεγε να φύγει από την F1 και όχι μ' αυτή την κίνηση». Η συνεργασία της Mercedes με τον Schumacher ανακοινώθηκε λίγο καιρό μετά την απόφαση της γερμανικής εταιρείας να μεταφέρει τη διαδικασία παραγωγής της νέας C-Class Sedan στις ΗΠΑ, ώστε να μειώσει το κόστος.
Ανησυχεί η κυρία Schumacher
Χωρίς να έχει πληροφορηθεί την προαναφερθείσα είδηση η γυναίκα του Michael Schumacher, Corinna, εξέφρασε την ανησυχία για την αντιμετώπιση της οποίας θα τύχει το έτερο της ήμισυ, αφού πιστεύει πως δεν είναι λίγοι αυτοί που…τον περιμένουν στη γωνία.
“Eίναι αλήθεια ότι η απόφαση του Michael να τρέξει και πάλι στους αγώνες της F1 έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένειά μας. Όταν...

μου είπε ότι ο Ross (σ.σ Brawn) τον πήρε τηλέφωνο αμέσως ένιωσα ότι ήταν και πάλι στην πυρά. Στην πραγματικότητα το πάθος του Michael για τους αγώνες είναι εκπληκτικό και χωρίς αυτό όλα θα μπορούσαν να μην είναι πιθανά. Αυτό το πάθος έκανε το Michael αυτό που είναι σήμερα», τόνισε αρχικά η σύζυγος του Schumi στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου οδηγού της Mercedes.

http://www.f1kart.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...