Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Ο Αλόνσο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις


Πριν καλά καλά ενταχθεί στο δυναμικό της νέας του ομάδας ο Fernando Alonso έχει κερδίσει τους ανθρώπους της Ferrari με τη συμπεριφορά του, το ενδιαφέρον και τη δίψα που δείχνει για να μάθει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη Scuderia.

Ακόμα και το γεγονός ότι έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία καλής εντύπωσης στους νέους του συνεργάτες που με έκπληξη τον άκουσαν να τους μιλάει ιταλικά στην κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο εργοστάσιο του Maranello.

«Μέσα σε μόλις δύο μέρες στο Maranello είδε περισσότερα πράγματα απ' όσα είδαν κάποιοι άλλοι μέσα σε δύο χρόνια», δήλωσε κάποιος μηχανικός της Ferrari.

«Πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη της ομάδας και να ξεκινώ μια καλή συνεργασία με τους μηχανικούς και τους τεχνικούς», σχολίασε από την πλευρά του ο 28χρονος Ισπανός και πρόσθεσε: «Αυτό προσπαθώ να επιτύχω αυτούς τους μήνες, καθώς ο στόχος μας είναι μέχρι τον πρώτο αγώνα της χρονιάς να αισθανόμαστε όλοι μας άνετα».

Ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν πρόκειται να πάρει μαζί του στη Ferrari κάποιους από τους μηχανικούς με τους οποίους συνεργάστηκε στη Renault καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «...συνεργάστηκα πολύ καλά με αρκετούς από αυτούς και όλοι τους είναι πολύ καλοί, αλλά θεωρώ ότι οι μηχανικοί της Ferrari είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Με κολακευτικά λόγια για τον νέο του team-mate μιλάει και ο Felipe Massa ο οποίος τονίζει πως ο Ισπανός δεν πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα του: «Ο Alonso είναι εξαιρετικός πιλότος -όλοι το γνωρίζουν αυτό- και νομίζω ότι θα έχουμε καλή σχέση εκτός πίστας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό συνδυασμό στο Πρωτάθλημα. Η άφιξή του δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην καριέρα μου ή στη Ferrari. Είμαστε δύο σπουδαίοι πιλότοι και η προσθήκη του θα κάνει καλό στην ομάδα».
WHEELS & MOTORS / E-GO.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...