Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Ανακοινώθηκε ο πρώτος οδηγός της Sauber


Σήμερα η ομάδα της Sauber ανακοίνωσε τον Kamui Kobayashi ως τον ένα από τους οδηγούς της για το πρωτάθλημα του 2010. Ο Ιάπωνας πιλότος αντικατέστησε τον Timo Glock σε δύο αγώνες το 2009 και εντυπωσίασε με τις αποδόσεις του.

Μετά την αποχώρηση της Toyota ο Kobayashi έπρεπε να βρει νέα ομάδα διαφορετικά θα επέστρεφε για ένα διάστημα στην πατρίδα του όπως είχε αναφέρει, μετά όμως από την σημερινή ανακοίνωση θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στις πίστες.
O Kobayashi δήλωσε με ικανοποίηση :

«Από το ξεκίνημα της καριέρας μου ονειρευόμουν να τρέξω στη Formula 1. Τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο αγώνες μου το 2009 μου έφεραν μιαν αγωνιστική θέση. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα του Peter Sauber και είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να φέρω την ιαπωνική σημαία στη Formula 1».

Ο Peter Sauber είπε για τον νεαρό Ιάπωνα: «Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Kamui. Στους δύο τελευταίους αγώνες της τελευταίας σεζόν είχε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του και την εκμεταλλεύτηκε εντυπωσιακά. Ειδικά στο Abu Dhabi έδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει γρήγορα και επιθετικά αλλά και ότι μπορεί να αντιλαμβάνεται τη στρατηγική. Είμαι βέβαιος ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και θα πάρει το μέγιστο από την ομάδα μας».
kartgrr.blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...