Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΚΙ DERBI Cross City 125cc


H νέα μοτοσικλέτα από τη Derbi ήρθε για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε ηλικιακού κοινού σε ότι αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Εύκολη στην οδήγηση, με ποιότητα κατασκευής, άψογο φινίρισμα και μίνιμαλ σχεδίαση και όλα αυτά σε προσιτή τιμή.

Ο λόγος περί του Derbi Cross City 125, από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις στα 125 κυβικά, μιας και η τιμή του βρίσκεται στα ,μόλις, 2.000€. Η διάσημη ισπανική μάρκα DERBI, η μάρκα των BAJAS ROJAS (κόκκινες σφαίρες) και των παγκόσμιων τίτλων, θα γιορτάσει το 2010 τα 88α γενέθλια της. Επί τη ευκαιρία, λοιπόν, παρουσίασε το νέο μικρό «on-off» των 125κ.εκ., που παρά το μικρό του μέγεθος είναι μια απόλυτα λειτουργική μοτοσικλέτα με δυνατό κινητήρα.

Ορισμένα από τα δυνατά σημεία του, είναι το ατσάλινο περιμετρικό του πλαίσιο, το καρμπυρατέρ 26χλστ. και η χρήση δισκόφρενων και στους δυο τροχούς. Το Cross City διατίθεται σε τρείς χρωματισμούς: σκούρο γκρι, λευκό και κόκκινο και εγγυάται άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις με στυλ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κινητήρας: 1Κ, 4Τ, Α/Ψ, 2βαλβ.
Διάμετρος x Διαδρομή (χλστ x χλστ): 56,5 x 49,5
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 124
Συμπίεση¨9,2:1
Εκκίνηση: Μίζα
Τροφοδοσία: Καρμπυρατέρ 26χλστ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΦΡΕΝΑ
Ανάρτηση εμπρός: τηλεσκοπικό πιρούνι Ø37χλστ, διαδρομή 130χλστ
Ανάρτηση πίσω: μονό αμορτισέρ διαδρομής 135χλστ
Φρένα εμπρός: Μονός δίσκος Ø280χλστ
Φρένα πίσω: Μονός δίσκος Ø220χλστ
Ελαστικά εμπρός: 100/90x18”
Ελαστικά πίσω: 130/80x17”
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος(χλστ): 2.022
΄Υψος (χλστ): 1.085
Πλάτος (χλστ): 825
Μεταξόνιο (χλστ): 1.384

Ρεζερβουάρ: 8lt
Βάρος κενή: 110kg

mototriti.gr





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...