Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί απόσυρσης ο λόγος...Πάρτε όσοι προλάβατε τα λεφτά της απόσυρσης...

Από αύριο, Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, ανοίγουν τις πόρτες τους οι διευθύνσεις μεταφορών των Νομαρχιών, για τους πολίτες που θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης.Για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης χρειάζεται μια απλή επίσκεψη στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας και κατάθεση των παρακάτω δικαιολογητικών:

- Βεβαίωση παραλαβής του οχήματος που αποσύρθηκε,

- Αίτηση που θα αναγράφει εκτός των άλλων προσωπικών στοιχείων, τον ΑΦΜ του φορολογούμενου και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να του κατατεθούν τα χρήματα. Επίσης πρέπει να δηλώνει πως η απόσυρση δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις των διατάξεων του άρθρου 3 της αριθ. 125494/25-9-2009 Κ.Υ.Α.

Αφού γίνουν τα παραπάνω, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, αναλαμβάνουν δουλειά οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ/νση Μεταφορών Νομαρχίας, Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και Δ.Ο.Υ.), έτσι ώστε να κατατεθούν τα χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από αυτόν.

Όσον αφορά την διαδικασία για την καταβολή κινήτρου αγοράς του νέου οχήματος, απαιτείται η κατάθεση κάποιων πρόσθετων δικαιολογητικών, τα οποία είναι:

- Το τιμολόγιο αγοράς του αυτοκινήτου
- Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να δηλώνεται εκτός των άλλων πως ο δικαιούχος έχει λάβει το οικονομικό κίνητρο της απόσυρσης για το αποσυρθέν όχημα, καθώς και ότι δεν έλαβε δύο ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών
- Βεβαίωση της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ν.Α., ότι το νέο όχημα ανήκει στην κατηγορία EURO 4 και άνω καθώς και
- Η άδεια κυκλοφορίας του νέου αυτοκινήτου στην οποία πρέπει να αναγράφεται και η ένδειξη "από απόσυρση του αριθ. κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. ή Φ.Ι.Χ. ή Φ.Δ.Χ."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...