Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα Alfa Romeo Giulietta




H Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της πολυτελούς μικρού οικογενειακού -το οποίο, μετά από απόφαση της τελευταίας στιγμής, δεν θα ονομάζεται Milano αλλά Giulietta, αναβιώνοντας ένα θρυλικό όνομα της δεκαετίας του '50. Η νέα Alfa αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, ενώ η διάθεσή της θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

alfa_giulietta_2.jpg Η Giulietta διατίθεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα, και σύμφωνα με την Alfa Romeo προσφέρει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (350 lt) χάρη στις μεγάλες διαστάσεις (μήκος: 4,35 m, πλάτος: 1,80 m, ύψος: 1,46 m, μεταξόνιο: 2,63 m). Σύμφωνα με τα στελέχη της ιταλικής μάρκας, η Giulietta σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας σχεδιαστικής κατεύθυνσης για τη μάρκα. Στο εμπρός μέρος δεσπόζουν μία νέα εκδοχή της χαρακτηριστικής μάσκας και οι κυψελωτές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Στο προφίλ, η Giulietta ξεχωρίζει από την έντονη ακμή που διατρέχει το αμάξωμα, τους έντονους "ώμους" και τις "κρυφές" χειρολαβές των πίσω θυρών, στα πρότυπα των 156 και 147, ενώ άκρως εντυπωσιακό είναι το πίσω τμήμα, με τα LED φώτα, τον διαχύτη και τις διπλές εξατμίσεις.

Η ανάρτηση διαθέτει γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν σύστημα start-stop, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό Q2 και το σύστημα DNA που πρωτολανσαρίστηκε στη MiTo και αλλάζει τις ρυθμίσεις σε γκάζι, τιμόνι, σύστημα ευστάθειας (VDC) και κινητήρα. Αρχικά, η νέα Giulietta θα προσφέρεται με δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,4 λίτρων, έναν με 120 ίππους και έναν με τεχνολογία MultiAir και 170 ίππους, καθώς και με δύο turbodiesel, 1.6 με 105 ίππους και 2.0 με 170. Αργότερα θα λανσαριστεί και η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde, που θα κινείται από τον 1.750 TBi που θα αποδίδει 235 ίππους. Ανάλογα με την έκδοση, θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων, ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...