Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α1: Η SUBARU χορηγός για τον Πανελλήνιο


Οι καιροί είναι δύσκολοι, η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» τις περισσότερες ομάδες αλλά παρόλα αυτά η ομάδα της Κυψέλης κατάφερε να συμφωνήσει με έναν σημαντικό χορηγό.

«Η εταιρεία SUBARU αναλαμβάνει για πρώτη φορά την αποκλειστικότητα στην προμήθεια αυτοκινήτων, καθώς και την χορηγία της φανέλας της ΚΑΕ Πανελλήνιος.

Το όνομα SUBARU σημαίνει "κυβερνώ" ή "συγκεντρώνω", ενώ είναι επίσης γνωστό και με την ιαπωνική εκδοχή "mutsura-boshi" ("ομάδα 6 αστεριών"). Ίσως είναι και σύμπτωση το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδας. Η ομάδα φιλοδοξεί να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος, κοντά στις ομάδες που "κυβερνούν" το ελληνικό μπάσκετ, ενώ η "συγκέντρωση" είναι το πρωταρχικό στοιχείο που ζητάει σε κάθε αγώνα ο προπονητής του Πανελληνίου Ηλίας Ζούρος. Η πρώτη εμφάνιση του Πανελληνίου με το νέο χορηγό στη φανέλα θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Ολυμπιονικών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μίνωας Κυριακού, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μία εταιρεία του βεληνεκούς της SUBARU ήρθε στην οικογένεια του Πανελληνίου. Η έννοια της χορηγίας είναι καθοριστική στο χώρο του αθλητισμού από αρχαιοτάτων χρόνων και πολύ περισσότερο υπό τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, παρά τη διεθνή οικονομική δυσπραγία, όλο και περισσότερες μεγάλες εταιρείες επιλέγουν τον Πανελλήνιο στις επικοινωνιακές και επιχειρηματικές συνεργασίες τους».
Την προσεχή εβδομάδα, σε ειδική τελετή θα γίνει η παράδοση των αυτοκινήτων στους παίκτες του Πανελληνίου.
sportime.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...