Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο VW POLO ήρθε στην ελληνική αγορά και η τιμή του ξεκινά από...



...τα 12.350 ευρώ.

Αναλυτικά οι εξοπλιστικές εκδόσεις:

H έκδοση Trendline περιλαμβάνει ESP, brake assist, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, σύστημα αντιολίσθησης των τροχών, σύστημα υποβοήθησης για εκκίνηση σε ανηφόρα, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, νέου τύπου πλευρικούς αερόσακους εμπρός προστασίας κεφαλής/θώρακος, ηχοσύστημα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα και ημιαυτόματο κλιματισμό.

Η έκδοση Comfortline περιλαμβάνει επιπλέον προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου plus, ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, πίσω διαιρούμενο κάθισμα και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.

Η έκδοση Highline περιλαμβάνει επιπλέον ζάντες αλουμινίου, σπορ ανάρτηση, σπορ καθίσματα εμπρός και σπορ δερμάτινο τιμόνι.

Οι τιμές του νέου Polo με 100% τέλος ταξινόμησης:
Polo 1.2 70PS Trendline 12.350 €
Polo 1.2 70PS Comfortline 13.250 €
Polo 1.4 85PS Trendline 13.350 €
Polo 1.4 85PS Comfortline 14.250 €
Polo 1.4 85PS Highline 14.800 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Trendline 14.800 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Comfortline 15.700 €
Polo 1.4 85PS DSG7 Highline 16.250 €
Polo 1.6 TDI 75PS Trendline 15.600 €

Η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση με τον 1.200cc κινητήρα TSI (turbo άμεσου ψεκασμού) αναμένεται τους επόμενους μήνες και ίσως στην αρχή της νέας χρονιάς.Εις αναμονή του ιδιαίτερου Polo, Λοιπόν, με τα 105 τουρμπάτα άλογα και την διόλου ευκαταφρόνητη ροπή των 170 περίπου Nm που πιστεύουμε ότι θα κάνει και την διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για μοντέλα της VW από το autocarnet.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...